To je to što me zanima!

Nakon bivše supruge Vlatke i Radeljak želi knjigu o životu

Josip Dikan Radeljak je na Chansonfest došao čuti pjesmu 'Rajska ptica' Alke Vuice koja se prvotno zvala 'Žena ima muda' pa se pohvalio da sprema memoare
Vidi originalni članak

Nisam ovdje samo zbog Alke (50). Tu sam zbog svih dragih prijatelja, kao što su Zrinko Tutić i Arsen Dedić, govorio je Josip Radeljak (68) na Chansonfestu u zagrebačkom kazalištu Komedija.

Pohvalio se kako se s glazbenicima s kojima je nekoć svirao i danas vrlo rado druži. U mladosti je Dikan bio frontmen splitskog sastava Batali. Najavljuje i da trenutačno piše knjigu o tome.

- Neće to biti memoari, samo sjećanja na najljepše dane mog života i nezaboravna druženja s dobrim ljudima, a među njih svakako spadaju glazbenici - kaže Radeljak, čija je bivša supruga Vlatka Pokos (41) lani podignula prašinu izdavši autobiografiju 'Život u raju'.

Alka se još sudi s njom jer ju je, tvrdi, Vlatka oklevetala napisavši da se opijala pred sinom i da je loša majka. Kantautorica je izvela pjesmu 'Rajska ptica'. Otkrila je da je originalni naslov pjesme bio 'Žena ima muda'. Ostalo je nepoznato hoće li Dikan u knjizi pisati i o prljavim aferama koje ga prate.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • noname_1 13.11.2011.

    Dragi i svemogući Isuse, ne daj da nas više maltretira svaka iskompleksirana i ljigava budala. Dokle više, Vlatka, Dolores, Ava Karabatić, Maja Morales, Dikan, Mamić, ja zbilja mislim da se trebaju ozbiljne institucije uključiti u obranu naroda od ove pošasti.Mislim da ovi nisu uopće svjesni sebe, kako je to žalosno i tužno.

  • bipa 13.11.2011.

    Jel se to Alka pridrzava da ne padne ( na trecoj slici) a ono iza nje su ocito njezine case ...LOL

  • bezinspiracije 13.11.2011.

    a ja nisam ni od vlatke knjigu još pročitala

Komentiraj...
Vidi sve komentare