To je to što me zanima!

Nakon boravka na Balkanu, Angie obožava ćevape i ajvar

Glumica je Brada natjerala da u Los Angelesu traži balkanske delicije pa uživa u ćevapima, ajvaru i luku. U vrijeme snimanja filma 'Salt' glumica je jela sirovo povrće
Vidi originalni članak

Danilo Šerbedžija predstavio je komisiji Američke filmske akademije u Los Angelesu film '72 dana'. Ona će odlučiti hoće li ga nominirati za nagradu Oscar.

Na projekciji su bili i prijatelji njegovog oca Rade, glumci Angelina Jolie (36) i Brad Pitt (46).

- Stigli su sami, bez tjelohranitelja. Poslije filma izveli smo ih u restoran Banjalučanina gdje su uživali u bosanskim specijalitetima. Brad se pohvalio da je u Los Angelesu napokon našao trgovinu u kojoj se prodaje ajvar - kaže Danilo. 

Par se, kaže redatelj, šalio kako su napokon uspjeli pobjeći od kuće i ne namjeravaju rano otići s tuluma. Uz balkansku glazbu plesali su do jutra.

- Angelina odlično njiše bokovima - rekao je Danilo. Pohvalio se kako mu je Jolie rekla da se dobro zabavila gledajući film.

Ćevapi u somunu 

Nakon boravka na balkanu uživa u ćevapima, ajvaru i luku.

Brokula i celer 

Angelina je u vrijeme snimanja filma 'Salt' jela sirovo povrće.

Bosansku hranu je prvi put probala dok je snimala film 

Osim u ćevapima s ajvarom, Brad i Jolie uživali su i u kozletini s ražnja. Bosansku hranu zavoljeli su družeći se s glumcima iz bivše Jugoslavije na snimanju njezinog filma 'U zemlji krvi i meda'.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • durango11 15.12.2011.

    A burek?...Molim Angie da se izjasni o bureku...LOL

  • musicfan17 15.12.2011.

    dobro zkj brad nosi te štreberske naočale.lol volim ga ali ne stoji mu to dobro

  • mila 19 15.12.2011.

    ćevapi postoje jedino u sarajevu! a brad molin te našao butigu u la gdje ima ajvara. da mi ga je vidit kako ON traži ajvar po la. ajvar je samo u sarajevu..mljac mljac

Komentiraj...
Vidi sve komentare