To je to što me zanima!

Nakon braka i sedmero djece, otkrila je da voli žene pa sad živi i uživa s novom djevojkom

- Volim žene. Ja sam gay - izjavila je zvijezda reality showa Kućanice iz okruga County Braunwyn Windham-Burke, koja nakon prekida s prvom djevojkom Kris, uživa u novoj 'neobaveznoj ljubavi' s Fernandom Roche
Vidi originalni članak

Braunwyn Windham-Burke, zvijezda reality showa 'Kućanice iz okruga County' zadnjih par mjeseci puni medijske stupce prvo objavom da je nakon 20 godina braka i sedmero djece otkrila da je homoseksualne orijentacije, pa sa svojom djevojkom Kris koju je predstavila dan kad je otkrila svoju seksualnu orijentaciju, a sad s novim ljubavnim potezima.

Windham-Burke i njezina djevojka Kris su prekinule prije par mjeseci. Otad zvijezdu reality showa uglavnom se može vidjeti s Fernandom Roche, novom djevojkom s kojom kaže da nema ozbiljnu vezu. Kaže da uživa u slobodi i druženju.

- Kris je prekinula s Braunwynom prije par mjeseci - rekao je izvor za People magazine dodajući da je 'Braunwyn to prihvatila'.

- Bile su na dva vrlo različita mjesta u svom životu a Kris je željela više nego što je Braunwyn mogla dati, pa je bilo bolje da se raziđu. I dalje su u dobrim odnosima - kaže izvor.

Vijest o njihovom prekidu dolazi par mjeseci nakon što je zvijezda Pravih kućanica okruga Orange otkrila da je u vezi sa ženom tijekom iskrenog intervjua za GLAAD.

Katie Price Reality zvijezda raskalašenim životom punila naslovnice pa prelomila: 'Više se ne drogiram'

- Volim žene. Ja sam gay - izjavila je.

Braunwyn Windham-Burke i dodala da je ponosni član LGBTQ + zajednice. 

- Trebale su mi 42 godine da to kažem, ali tako sam ponosna na to gdje se sad u životu nalazim. Sretna sam sa svojim životom. Jednostavno je lijep osjećaj napokon se osjećati ugodno u svojoj vlastitoj koži - objasnila je. 

Windham-Burke i dalje je udana za svog supruga s kojim je provela 20 godina, Seana Burkea. Zajedno imaju sedmero djece: Hazel (2), Kou (4), blizance Cadena i Currana (7), Jacoba (15), Rowan (18) i Bellu (20).

ŠALA ILI ISTINA? Reality zvijezda (25) se zaručila za bogataša (58), fanovi su ih optužili da lažu: 'Niste ni u vezi'

Windham-Burke prvi put je publici predstavila svoju sad već bivšu djevojku Kris kad je podijelila fotografiju para istog dana kada je javno progovorila o svojoj seksualnoj orijentaciji.

- Braunwyn i Kris hodaju već nekoliko mjeseci -  rekao je tada izvor za People.

- Upoznale su se u vrijeme kad je Braunwyn istraživala ovaj dio sebe koji je godinama nesvjesno potiskivala, a Kris se pokazala ključnom osobom u pomaganju Braunwynu da navigira tim dosta komplicirani osjećajima - objasnio je. 

Par je posljednji put zajedno fotografiran u veljači.

Fali ti zabave? Klikni na Oriđiđi Videoteku!

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Nicehash 23.04.2021.

    Kako ćeš znati ako ne probaš.

  • 23.04.2021.

    Nakon godina braka i rađanja djece, ovakve osobe ''otkriju'' da su gay tek nakon par smotanih đoja i litre viskija.

  • recute mami 23.04.2021.

    Damije eura koliko ke puta uslo i izaslo iz nje

Komentiraj...
Vidi sve komentare