To je to što me zanima!

Nakon dva pobačaja Baldwin i žena uživaju u dječjem parku

Četvero mališana i starija sestra zabavljali su se u Disneylandu, a kako ne bi bilo nepredviđenih situacija, roditelji su angažirali dvije dadilje te VIP vodiče. Iako je imao pomoć sa strane, Alec je cijeli dan gurao dječja kolica
Vidi originalni članak

Holivudski glumac Alec Baldwin (61), zvijezda serije '30 Rock', ponosan je na svoju veliku obitelj. Kad nije na snimanjima američku glumac svaki slobodan trenutak koristi kako bi bio sa svojom djecom. 

U prošlosti je tvrdio kako je razočaran u žene, te kako pripada 'klubu' muškaraca koji teško prihvaćaju starenje i shvaćaju kako se na pragu pedesete nemaju čime pohvaliti. No, Baldwin je promijenio mišljenje pa danas na svoj obiteljski život gleda s pozitivne strane.

Glumac je u prosincu prošle godine imao prvo pojavljivanje u javnosti sa suprugom Hilarie (35) nakon tragedije koja ih je zatekla. Naime, supruga glumca bila je trudna peti put, no kad je otišla na redovni ginekološki pregled saznala je kako je ponovno imala spontani pobačaj i to sedam mjeseci nakon prvog pobačaja. 

Iza par je teško razdoblje, no oni se ne predaju. Tako je sad glumac s fitnes trenericom, Španjolkom s kojom ima četvero djece: Carmen (6) i sinove Rafaela (4), Leonarda (3) i Romea (1) otišao na izlet u omiljenu dječju destinaciju Disneyland. Iz braka s Kim Basinger (66) ima kćer Ireland (24) koja se pridružila ovom obiteljskom izletu.

Četvero mališana i starija sestra zabavljali su se u Disneylandu, a kako ne bi bilo nepredviđenih situacija, roditelji su angažirali dvije dadilje te VIP vodiče. Iako je imao pomoć sa strane, Alec je cijeli dan gurao dječja kolica.

Par je započeo vezu 2011., a vjenčali su se u lipnju 2012. San im je imati veliku obitelj i od toga, istaknuli su u više navrata, ne misle odustati. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare