To je to što me zanima!

Nakon dva 'uspjeha', Garfielda ćemo opet moći vidjeti u kinu

Mnogo je nade 2004. godine polagano u prvu igranu dugometražnu verziju najlijenijeg lazanjoždera - Garfielda. Nakon deset godina stanke, dolazi vrijeme za još jedan film
Vidi originalni članak

Popularni stripovski junak Garfield dobiva još jedan dugometražni film, koji će ovoga puta biti u potpunosti animiran, najavila je produkcijska kuća Alcon Entertainment.

Kreator lika Jim Davis, će biti izvršni producent nadolazećeg CGI filma o Garfieldu, a Alcon je u svojoj kratkoj objavi otkrio kako je ovo tek 'prvi naslov u planiranoj franšizi animiranih filmova o Garfieldu'.

Davis je pak izjavio kako je 'impresioniran s kvalitetom animacije i naracije koju Hollywood posljednjih godina servira' te da se raduje još jednom povratku svojeg crtanog mačka na velika platna.

Garfield je u zadnjih nekoliko godina već dobio dva filma, no oba su bila kombinacija igranih scena i kompjuterske animacije tako da će ovaj nadolazeći uradak naizgled biti vizualno vjerniji svojem stripovskom predlošku. Uz to, bili su poprilično neduhoviti, pa se čak i pamti izjava Billa Murraya da je jedino zbog čega žali upravo film 'Garfield'.

Više informacija o ovom još uvijek neimenovanom projektu očekujemo najesen.

Izvor: adria.ign.com

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare