To je to što me zanima!

Otkačeni partijaneri popunili Park mladeži i drugog dana

Ultranauti mogu očekivati neočekivano i ponovno se prepustiti svim čarima najvećeg međunarodnog događanja na ovim prostorima
Vidi originalni članak

ULTRA loves Split and Split loves ULTRA, riječi su koje su se sinoć nebrojeno puta čule s glavne pozornice i kojima je na spektakularan način otvoreno osmo glazbeno putovanje festivala ULTRA Europe. Nakon duge dvije godine čekanja, Ultranauti iz cijeloga svijeta napokon su se sastali u jednom od najljepših gradova Dalmacije, a iako se prošlo izdanje smatralo nenadmašivim, ULTRA je još je jednom opravdala svoj status festivalskog giganta.

Najbolji dokaz tomu je bila je energična i posebno emotivna publika koja je do ranih jutarnjih sati, nošena valom elektroničkog prizvuka, upijala veličanstvenu energiju iz srca stadiona Parka Mladeži.

Večeras velebno zdanje glavne pozornice preuzimaju novi glazbeni velikani, predvođeni DJ Snakeom i Timmyjem Trumpetom. Ultranauti mogu očekivati neočekivano i ponovno se prepustiti svim čarima najvećeg međunarodnog događanja na ovim prostorima.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 24puta... 10.07.2022.

    O gospe nasa,cujes li ti nas rvate. Spasi nas od ovog zla, ako to ucinis nasut cu medugorje pjeskom da tvoja djeca koja dolaze ostaviti pare tamo lokalnim biznismenima ne pate po onom kamenjaru. 

  • 10.07.2022.

    Danas sam prošetala vidjeti dio te atmosfere i apsolutno sam sigurna da to nije moj svijet . Ne mogu vjerovati očima što sve vidjeh. Splite ,ako ne moš bolje / kulturnijie, nemoj ,ni ovo. Ovo je skup svega najgoreg.

  • Zvončicaaaa 10.07.2022.

    Sodoma i Gomora

Komentiraj...
Vidi sve komentare