To je to što me zanima!

Nakon Eura Rooney uživa na odmoru s Coleen i kolegama

Kada je nogometaš osvježenje odlučio potražiti u bazenu, Coleen se ostala zabavljati s iPadom. Sama se prskala uljem dok se nogometaš mazao kremom
Vidi originalni članak

Nakon ispadanja Engleske iz natjecanja zbog gubitka od Italije u četvrtfinalu Eura, Wayne Rooney (26) otputovao je na odmor u Los Angeles. Sa suprugom Coleen (26) snimljen je tijekom sunčanja pored hotelskog bazena. Supružnike je obradovao dolazak Rooneyevih kolega, Ashleyja Colea i Ashleyja Younga, koji su stigli s prijateljem.

Nogometaševa supruga obline je pokazala u minijaturnom bikiniju ležeći na ležaljci. Coleen se sama prskala uljem dok se nogometaš mazao kremom. Kada je Wayne osvježenje odlučio potražiti u bazenu, Coleen se ostala zabavljati svojim iPadom. I dok mu se Coleen nije htjela pridružiti u bazenu, nogometaš je spremno poziraj pokraj obožavatelja koji ga je zamolio da se slikaju zajedno.

Wayne je varao Coleen s prostitutkama dok je bila trudna s njihovim sinčićem. Za uspomenu im je, osim novca, ostavljao autograme s posvetom. Coleen, s kojom je u vezi od 16. godine, ipak mu je oprostila seksualne afere.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • alchohol_united 29.06.2012.

    ZAMISLI!!! "Sama se prskala uljem dok se nogometaš mazao kremom" KOGA BOLI BRIGA!!!

  • user_61420 28.06.2012.

    poznaju se više od 10 godina, a zajedno su 10 godina. ne vidim razlog zašto bi morali plaziti jedno po drugom ili se zaljubljeno gledati da ne izazovu sumnje u nekih stranaca iz hrvatske

  • user_107575 28.06.2012.

    "obline je pokazala u minijaturnom bikiniju " hm hm....sta je trebala obuc duge gace ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare