To je to što me zanima!

Nakon izlaska iz zatvora Matavulj ljubi kolegu Perića

Nakon sahrane, Franjo se sasvim neočekivano vraća iz mrtvih i nevoljko objavljuje da je njegov instruktor skijanja odnedavno i njegov – dečko
Vidi originalni članak

Stojan Matavulj i Borko Perić utjelovili su homoseksualni par u otkačenoj komediji 'Lavina' redatelja Stanislava Tomića koja uskoro stiže na domaća kino platna. Film je to koji je otvorio ovogodišnji Pulski filmski festival i do suza nasmijao filmsku Arenu.

Uz paletu nekonvencionalnih i izuzetno zabavnih likova, niz bizarnih situacija i zaokreta, dozu groteske i uz ironijski odmak, 'Lavina' na direktan način propituje seksualne tabue, kao i predrasude naspram homoseksualnosti. 

Glavni lik filma je Franjo (tumači ga Matavulj) koji je nenadano nestao u lavini. Za sobom je ostavio dvije supruge i dvije kćeri, s kojima je vrlo očito živio u poligamiji. 

Nakon sahrane, Franjo se sasvim neočekivano vraća iz mrtvih i nevoljko objavljuje da je njegov instruktor skijanja odnedavno i njegov – dečko. Franjina objava izaziva novu lavinu događaja i bizarnih reakcija likova iz njegove obitelji i okoline. 

U glavnoj ulozi ove zabavne komedije nastupa Stojan Matavulj, dok glavnu žensku ulogu tumači Robert Ugrina. U ostalim ulogama nastupaju Ksenija Marinković, Ana Maras Harmander, Sara Stanić, Nina Violić, Borko Perić, Žarko Radić, Goran Grgić, Miran Kurspahić, Sven Jakir. 

Dolaskom Lavine, domaća kinematografija više neće biti ista - Lavina je svakako film koji će vas iznenaditi, protresti i – nasmijati.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • BarunMunchausen 09.09.2017.

    Prva i zadnja hrvatka komedija koja me nasmijala je bilo Malo misto. I dan danas kad je pogledam opet me nasmije a pederima ni traga u njoj. Duhovitost i prepotencija ne idu ruku pod ruku. A hrvati su izuzetno prepotentan narod. Smoje je bio izuzetak i zbog toga omražen i nikad priznat od novokomponiranih hrvatskih plemića i buržuja.

  • EneBell 09.09.2017.

    ISB pa maknite tu sliku s portala bar!!!... Kad već pišete... bolesti.... 😱😱

  • Herzog(315178) 08.09.2017.

    Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Komentiraj...
Vidi sve komentare