To je to što me zanima!

Nakon izmjenjivanja nježnosti Nemeš je postao vrlo nervozan

Nakon što su se mazili i ljubili Nemeš i Marijana u dvorištu su razgovorali o tome što se dogodilo među njima. Zajedno su zaključili su kako je ona u problemu...
Vidi originalni članak

Nakon doručka u dnevnoj sobi ukućani su na ekranu gledali vježbe koje će morati napraviti u sklopu tjednog zadatka. Stanari otpada za to vrijeme su gledali što se događa u kući. Prije ponoći ukućani su Draženu pjevali rođendansku pjesmu. Ema je Nemešu govorila da pleše s Marijanom, a on nije htio poslušati njezin savjet. Tamara se cijelu večer nije odvajala od Nikole s kojim se najviše zbližila.

Mila plakala nakon svađe s Georgeom

George nije prestao uznemiravati ukućane pa ga je Veliki Brat upozorio na to. Osim njega, upozorio je Marijanu i Nikolu zbog njihovog neprimjerenog ponašanja. Nemeš i Marijana zamolili su Bojanu da se zamjene oko rasporeda spavanja pa je ona spavala bliže Slavici. Marijana i Nemeš u dvorištu su razgovorali o tome što se dogodilo među njima i o tome kako je ona u problemu. Marijana i Bojana su pjevale i plakale na rođendanskoj proslavi priređenoj u čast Draženova rođendana. Mila se posvađala s Georgeom nakon čega je počela plakati. Tamara je ukućanima otpada poslala meso kroz otvor koji vodi do otpada. Izmenjivanje nježnosti ispod plahte utjecalo je na ponašanje Nemeša i Marijane pa je postao nervozniji. 

Soraja Dušku obojala kosu da izgleda mlađe

Utjehu je potražio od Bojane koja je sjedila na ležaljci, no ona je dala blagoslov njihovoj 'vezi' i povukla se. Marijana je za to vrijeme prala svoje stvari i neprestano šetala po kući. Poslije burne noćni ukućani su vježbali tjedni zadatak zbog kojeg moraju postati mađioničari, klauni, cirkusanti... Radiša je koristio svaku priliku kako bi poljubio Slavicu. Soraja je odlučila Dušku obojati kosu zbog čega je bio veoma sretan. Mila je Nikoli pričala o tome što se dogodilo između Nemeša i Marijane. Nikola je bio veoma iznenađen kada je čuo što se dogodilo. Soraja je Duškovu kosu obojala u tamnosmeđu kako bi izgledao mlađe, a Horvat mu je posudio neke svoje stvari.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • mrvicagrll 25.03.2011.

    grozno je to da jedna majka u tih ni tjedan dana boravka u toj kući uopće nije spomenula svoju kćer ni da joj fali a k.... joj je zafalio

  • christiano_29 25.03.2011.

    Sila prilike rezultirala je ovim ishodom...! Tko zna koliko joj dugo muža nije bilo doma...

  • Niram 24.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare