Obavijesti

Show

Komentari 46

Nakon izmjenjivanja nježnosti Nemeš je postao vrlo nervozan

Nakon izmjenjivanja nježnosti Nemeš je postao vrlo nervozan
6

Nakon što su se mazili i ljubili Nemeš i Marijana u dvorištu su razgovorali o tome što se dogodilo među njima. Zajedno su zaključili su kako je ona u problemu...

VIDEO

Nakon doručka u dnevnoj sobi ukućani su na ekranu gledali vježbe koje će morati napraviti u sklopu tjednog zadatka. Stanari otpada za to vrijeme su gledali što se događa u kući. Prije ponoći ukućani su Draženu pjevali rođendansku pjesmu. Ema je Nemešu govorila da pleše s Marijanom, a on nije htio poslušati njezin savjet. Tamara se cijelu večer nije odvajala od Nikole s kojim se najviše zbližila.

Mila plakala nakon svađe s Georgeom

George nije prestao uznemiravati ukućane pa ga je Veliki Brat upozorio na to. Osim njega, upozorio je Marijanu i Nikolu zbog njihovog neprimjerenog ponašanja. Nemeš i Marijana zamolili su Bojanu da se zamjene oko rasporeda spavanja pa je ona spavala bliže Slavici. Marijana i Nemeš u dvorištu su razgovorali o tome što se dogodilo među njima i o tome kako je ona u problemu. Marijana i Bojana su pjevale i plakale na rođendanskoj proslavi priređenoj u čast Draženova rođendana. Mila se posvađala s Georgeom nakon čega je počela plakati. Tamara je ukućanima otpada poslala meso kroz otvor koji vodi do otpada. Izmenjivanje nježnosti ispod plahte utjecalo je na ponašanje Nemeša i Marijane pa je postao nervozniji. 

Soraja Dušku obojala kosu da izgleda mlađe

Utjehu je potražio od Bojane koja je sjedila na ležaljci, no ona je dala blagoslov njihovoj 'vezi' i povukla se. Marijana je za to vrijeme prala svoje stvari i neprestano šetala po kući. Poslije burne noćni ukućani su vježbali tjedni zadatak zbog kojeg moraju postati mađioničari, klauni, cirkusanti... Radiša je koristio svaku priliku kako bi poljubio Slavicu. Soraja je odlučila Dušku obojati kosu zbog čega je bio veoma sretan. Mila je Nikoli pričala o tome što se dogodilo između Nemeša i Marijane. Nikola je bio veoma iznenađen kada je čuo što se dogodilo. Soraja je Duškovu kosu obojala u tamnosmeđu kako bi izgledao mlađe, a Horvat mu je posudio neke svoje stvari.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine