To je to što me zanima!

'Napio sam se i promijenio ime u Céline Dion. Ostavit ću ga'

Ova promjena koštala ga je 89 funti (oko 750 kuna), no više ga od financijskog izdatka, kaže Thomas, brinu reakcije okoline. Živi u maloj sredini, a svoje nezadovoljstvo novim imenom već mu je obznanila majka
Vidi originalni članak

Tridesetogodišnji Thomas Dodd ovih je blagdana na poprilično radikalan način odlučio ovjekovječiti svoju ljubav i poštovanje prema glazbenoj divi Céline Dion (52). Svemu je, dakako, kumovala koju čašica previše, prenosi NY Post

Britanac je Božić dočekao gledajući njezin nastup na televiziji, a zatim su proradile emocije pa je online aplicirao za promjenu vlastitog imena kod odgovarajućih službi, uredno platio, zaspao i sve zaboravio.

Papirologija je stigla na kućna vrata za nekoliko radnih dana, a on je uspio povezati konce. 

IMENA LUDA... Reper Sean Diddy Combs za rođendan opet promijenio ime

- Iskreno, ne sjećam se procesa, ali vidim po bankovnom računu da sam to napravio. K vragu, potpisao sam sve što je stiglo i zadržat ću ga. Nadam se da mi novo ime neće predstavljati prevelike probleme u životu - zaključio je veseli Britanac.

Instantno je postao hit na Twitteru, a zatim su njegovu bizarnu priču prenijeli brojni britanski i američki mediji. Ova promjena koštala ga je 89 funti (oko 750 kuna), no više ga od financijskog izdatka, kako kaže, brinu reakcije okoline.

Živi u maloj sredini, a svoje nezadovoljstvo novim imenom već je, priznaje, izrazila njegova majka.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 2 x general 02.01.2021.

    dobro da nije slušao neke naše likove. vjerojatno ujutro bi obavio harakiri

  • sircus 02.01.2021.

    ozeni je .budi novi macron!!!

  • TommyVercetti 02.01.2021.

    Pijani Englezi su nešto najgore na svijetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare