To je to što me zanima!

Nakon kraha braka Pecotićeva žena poručila: 'Kad trčiš bole te jedino noge, sve drugo liječiš'

Ireni ovih dana raste broj pratitelja na društvenim mrežama. Otkako je cijela Hrvatska saznala za njezin krah braka, odnosno, da ju je suprug prevario sa Silviom Dvornik, dobila je gotovo dvije tisuće novih pratitelja
Vidi originalni članak

Supruga glazbenika Marka Pecotića, Irena Pecotić, na društvenim mrežama objavila je novu fotografiju i uz nju napisala zanimljiv opis.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

- Počela je liga. Kad trčiš bole te jedino noge, sve drugo liječiš. 1/5 - poručila je Irena pozirajući u biijeloj majici nakon trčanja. 

Podsjetimo, Ireni ovih dana raste broj pratitelja na društvenim mrežama. Otkako je cijela Hrvatska saznala za njezin krah braka, odnosno, da ju je suprug prevario sa Silviom Dvornik, dobila je gotovo dvije tisuće novih sljedbenika. Iako su mnogi mislili da će nestati s društvenih mreža kao Marko i njegova djevojka, ova magistrica farmacije ostala je poprilično aktivna. Osim što je podijelila priču na kojoj se nalazi buketa cvijeća, promijenila je i profilnu fotografiju na Facebooku.  

Marko i Irena bili su 16 godina u braku. Upoznali su se na probama zbora u crkvi, a nije dugo trebalo da se zaljube. Vjenčali su se 2006. godine te dobili dvojicu sinova, Ivana i Andru. Sudeći po fotografijama koje je farmaceutkinja često dijelila na društvenim mrežama, činilo se kao da su u idiličnom odnosu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 42

  • sunčandan 24.10.2022.

    lipo izbrisat kom

  • 24.10.2022.

    Meni jos nije jasno tko su ovi ljudi? Svaki dan se pise o njima... Wtf?

  • vihorst 24.10.2022.

    Koga briga za ove likove i tko koga vara,nebitni su...

Komentiraj...
Vidi sve komentare