To je to što me zanima!

Nakon krokodilske obrane gola, Brozo se i prerušio u krokodila

Gušter, kako su Brozovića nakon uspješnih pothvata počeli nazivati, svoj je patent obrane nazvao 'Krokodilski Brozo' pa se zatim i transformirao u krokodila
Vidi originalni članak

Marcelo Brozović (25) nedavno je osmislio vlastiti način blokiranja slobodnog udarca.

U trećem kolu Lige prvaka Brozovićev Inter igrao je kod Barcelone. Kad je za Barcelonu je bio dosuđen slobodni udarac Luis Suarez zapucao je po podu dok su Interovi igrači skočili u zrak. Međutim, na Suarezovu nesreću, naš Brozović predvidio je njegov potez te se bacio iza živog zida i uspješno blokirao loptu.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Svoj patent obrane igrač je nazvao 'Krokodilski Brozo'.

Gušter, kako su Brozovića nakon uspješnih pothvata počeli nazivati, potom se zaista i 'transformirao' u krokodila.

Nogometaš je svoje obožavatelje oduševio i nasmijao fotografijama u kostimu krokodila, a pohvale je dobio i od navijača Intera.

- Ludilo je koliko te volimo - komentirale su talijanske obožavateljice Brozoviću, koji je u krokodilskom kostimu pozirao na drvenom podu.

Podsjećamo, Brozović je s milanskim Interom nedavno sklopio novi ugovor po kojem mu plaća iznosi 3,5 milijuna eura. Budući da Brozova odštetna klauzula iznosi 60 milijuna eura, kada bi ga neki netalijanski klub želio vidjeti u svojoj svlačionici, Brozović bi postao najskuplji hrvatski nogometaš u povijesti.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Boki8 04.11.2018.

    Netreba njemu kostim u obliku krokodila i bez kostima lici na krokodila ili vise na zabca

  • Tomislav Travamarko 03.11.2018.

    seljo

  • pucpuc12 03.11.2018.

    Ne kuzim sta izvodi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare