To je to što me zanima!

Nakon liječenja: Selena Gomez spremna je vratiti se u javnost

Pjevačica se na nekoliko mjeseci povukla iz javnosti kako bi se izliječila od nuspojava lupusa. Gomez boluje od anskioznosti, depresije, a imala je i napadaje panike
Vidi originalni članak

Ovo je bila moja najteža, ali i najljepša godina. Želim vam reći da vas volim, napisala je pjevačica Selena Gomez (24) na svojem Instagramu. Prije tri mjeseca otkazala je svjetsku turneju, izbrisala sve profile na društvenim mrežama i otišla na liječenje depresije.

- Obožavatelji su mi pomogli da shvatim da sam dovoljna ovakva kakva jesam. Shvatila sam da se isplati voditi bitka za samu sebe. Želim vam pokazati koliko mi značite - napisala je pjevačica. 

Bivša Disneyeva zvijezda priznala je nedavno da ima napadaje panike i anskioznosti kao nuspojave bolesti lupus.Pjevačica je obećala da će dio svoje zarade donirati za istraživanja o lupusu. 

Gomez se prije liječenja uspjela i preko društvenih mreža posvađati sa bivšim dečkom Justinom Bieberom. Njegove obožavateljice napale su njegovu tadašnju djevojku Sofiu Richie. 

- Ako se ne možeš nositi s kritikama, prestani objavljivati toliko fotografija sa svojom curom. To bi trebalo biti samo između vas dvoje. Nemoj se ljutiti na svoje fanove, oni su te voljeli kada te nitko drugi nije - napisala je Selena. Nakon toga, Justin je obrisao svoj Instagram profil. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Ljenjuškanje 26.11.2016.

    Nije u šoldima sve....sve bi to na rad malo poslala. Arbajt

  • 25.11.2016.

    kad imas uglavnom sve, onda izmisljas...

  • montello 25.11.2016.

    instant zvijezda

Komentiraj...
Vidi sve komentare