To je to što me zanima!

Nakon ljetovanja u Hrvatskoj Đokovićev brat Đorđe zaprosio je djevojku, influencericu Sašku

Đorđe je angažirao ljude koji su kamerom zabilježili ovaj važan trenutak. Saška je uživala u pogledu kada je Đorđe kleknuo pored nje i izvadio prsten. Iznenađena i oduševljena Saška rekla je 'da'
Vidi originalni članak

Đorđe Đoković (27), brat srpskog tenisača Novaka Đokovića (35), zaprosio je svoju djevojku, influencericu Sašku Veselinov, a video prosidbe je osvanuo na TikToku. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Đorđe i Saška izašli su u šetnju sa svojim psom i dok su uživali u pogledu na beogradskoj tvrđavi Kalemegdan, ona nije ni slutila što joj se sprema.

@naslovnestrane365 Ženi se Đoković! 💍😍❤️🎉🎉🎉 Đorđe Đoković, najmlađi brat Novaka Đokovića zaprosio je Sašku Veselinov #djordjokovic #saskaveselinov #djokovic #prosidba #svadba #belgrade #serbia #novakdjokovic #exklusiv ♬ Marry You - Bruno Mars

Đorđe je organizirao ljude koji su kamerom zabilježili ovaj važan trenutak. Saška je uživala u pogledu kada je Đorđe kleknuo pored nje i izvadio prsten. Iznenađena i oduševljena Saška rekla je 'da' i pala u zagrljaj budućem suprugu.

Početkom kolovoza par je proslavio prvu godišnjicu na ljetovanju u Hrvatskoj. Saška je tada na Insta Storyjima podijelila nekoliko fotografija s odmora i Đorđu uputila dirljivu poruku.

- Najljepših godinu dana provedenih s tobom Djongice - napisala je uz video na kojem Đorđe svijetlom svijeće proučava meni u restoranu. 

Saška je nedavno u intervjuu za Hello na pitanje o tome može li ju se predstavljati kao novu članicu obitelji Đoković rekla da je još rano za to. 

SAŠKA VESELINOV Đokovićeva šogorica: 'Nisam zaljubljive prirode, ljubav na prvi pogled mi se ne događa'

- Smatram da za prave stvari ne postoji adekvatna vremenska odrednica. Vjerujem da se sve događa s razlogom i u pravom trenutku. Đole i ja imamo iste poglede na život, identično razmišljamo i lako se o svemu dogovaramo - izjavila je Veselinov. 

Iako nije popularan poput brata, Đorđe je također tenisač. Ponekad je s bratom igrao u parovima, ali još mu se nije približio po uspjesima. Đorđe je odrastao u Novakovoj sjeni te je jednom prilikom i sam priznao da to nije uvijek lako, tim više jer je odlučio krenuti njegovim stopama.

- Nije lako biti Novakov brat. To ima i dobre i loše strane. Biti brat prvog tenisača svijeta je privilegija i znači imati otvoren put. Gdje god da odem, svi me dočekuju jako dobro, međutim, kada izađem na teren, prezime donosi dodatni pritisak, svi igrači imaju dodatnu motivaciju protiv mene -  ispričao je Đorđe za Nezavisne novine.

POGLEDAJTE VIDEO: 'DRAGO MI JE ŠTO SAM OBJAVILA VIDEO PORODA'

Idi na 24sata

Komentari 87

  • Don Giovanni 28.08.2022.

    Mindža joj je skoro gola,kladim se da je ušao u influencericu nakon @max 2 sata poznanstva

  • doctor07 28.08.2022.

    pica ko avion

  • Nameless 28.08.2022.

    Bzvz, izgleda da je Novica pametniji od ovog mlađeg brata

Komentiraj...
Vidi sve komentare