Obavijesti

Show

Komentari 53

Đokovićeva šogorica: 'Nisam zaljubljive prirode, ljubav na prvi pogled mi se ne događa'

Đokovićeva šogorica: 'Nisam zaljubljive prirode, ljubav na prvi pogled mi se ne događa'
14

Saška je, priznaje, oduvijek pratila tenis i zajedno s obitelji je navijala za Novaka Đokovića, prije nego što je upoznala i zaljubila se u njegovog brata Đorđa

Saška Veselinov već je neko vrijeme poznata kao prekrasna djevojka Đorđa Đokovića (27). Par je trenutno na ljetovanju u Hrvatskoj, gdje su nedavno proslavili prvu godišnjicu veze. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Od kada su javno priznali svoju vezu lijepa Saška uživa veliku pozornost medija, a za srpski Hello je otkrila da to nije bila ljubav na prvi pogled. 

- Nisam zaljubljive prirode, ljubav na prvi pogled mi se ne događa jer mi kod partnera nije bitan samo izgled. Tek kada smo se počeli  se upoznavati, osjetila sam onu dječju emociju kada se zaljubite, pa postanete stidljivi. Išlo je do te mjere da Đole nije bio siguran da li osjećam isto što i on, jer nisam davala baš nikakve znakove - ispričala je.

- Smatram da za prave stvari ne postoji adekvatna vremenska odrednica. Vjerujem da se sve događa s razlogom i u pravom trenutku. Đole i ja imamo iste poglede na život, identično razmišljamo i lako se o svemu dogovaramo - pojasnila je i dodala da se u svemu slažu ali da je očita razlika u karakterima, smatra da je ona temperamentnija. 

Oduvijek je pratila tenis i zajedno s obitelji je navijala za Novaka Đokovića i prije nego što je upoznala njegovog brata Đorđa. 

- Svake nedjelje bismo svi zajedno poslije maminog ručka pratili njegove mečeve i navijali. Đole mi daje satove tenisa i uvijek se 'borimo' kada trebamo krenuti kući, jer bih ja mogla igrati satima, dok me sve ne zaboli - objasnila je kako je uz Đorđa zavoljela i igrati sport koji je godinama pratila. 

Sašku je šira javnost upoznala još 2017. godine kada je bila prva pratilja na natjecanju ljepote Miss Yu. U to vrijeme Saška se počela baviti modelingom. Njeno je lice već u nekoliko navrata krasilo naslovnice časopisa. 

Saška se okušala i u novinarskim vodama pa je tako uspješno vodila emisiju 'Whatzuuup' te je radila kao voditeljica za sportske vijesti. S obzirom na to da je cijeli život pratila sport ali se i aktivno bavila njime ta joj je uloga sjela kao naručena. 

Ali ambiciozna Saška sada se odlučila okušati u dizajnerskim vodama pa je prije mjesec dana pokrenula svoju liniju kupaćih kostima naziva 'Saash Swimwear' nakon što nije mogla pronaći kupaći kostim koji bi joj bio po mjeri. 

-  Što se tiče kolekcije svi koji me prate na mrežama znaju da dosta vremena tijekom godine provodim na ljetnim destinacijama. Kupaći kostim je broj jedan od stvari koje vam trebaju na putovanju i meni je veoma bitan. U veljači ove godine išli smo gledati Noleta na turniru i kao i svakoj ženi trebao mi je onaj jedan kupaći više. Počela sam guglati, tražila sam razne brendove ali nije bio neki širok asortiman - rekla je za srpski Telegraf

- Samo mi je prošla jedna misao kroz glavu 'tko zna koliko djevojaka ima isti problem kao ja. Zašto ja ovo ne bih dizajnirala? I tako je sve krenulo. Smatram da nema dovoljno kvaliteta na našem tržištu i ja sam željela to promijeniti - dodala je. 

Veselinov kaže da su joj žene bile glavna inspiracija pri dizajniranju kupaćih kostima. Tako ima kolekciju za hrabre. poslovne, snažne žene i sl.

Đokovićev brat i djevojka Saška u Hrvatskoj su proslavili prvu godišnjicu veze, objavili fotke...
Đokovićev brat i djevojka Saška u Hrvatskoj su proslavili prvu godišnjicu veze, objavili fotke...

Do sada su već neke poznate žene nosile kupaće kostime iz njene kolekcije, poput Katarine Grujić i Sandre Afrike, a otkrila je koju svjetsku ličnost može zamisliti u jednom od njezinih modela. 

- Mislim da bi na Jennifer Lopez baš dobro stajao ovaj 'brave' model, ona je baš hrabra žena pa eto, neka bude ona - rekla je Saška. 

Za godinu dana je rekla da se najviše vidi kao poslovnu ženu. 

- Kao super poslovnu ženu sigurno se vidim. Što se tiče majčinstva i braka vidjet ćemo. Ako se to dogodi bila bih zadovoljna svakako. Bila bih sretna. Uživam sada, a uživat ću i u tome sigurno - ispričala je.