To je to što me zanima!

Nakon 'Ljubavi na selu' živcira gledatelje na večeri: Ljigavac je

Denis se prije tri godine borio za ljubav farmerice Sandre Blažine u showu 'Ljubav je na selu'. Ona je naposljetku odabrala Tina Mirta s kojim je i danas u vezi...
Vidi originalni članak

U finalnom tjednu 'Večere za 5 na selu' kandidati su iz Bjelovara i okolice, a među njima i gledateljima dva poznata lica. 

Radijskog voditelja i poduzetnika Dražena Kocijana Kocku gledatelji poznaju iz emisija 'Big Brother' i 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', a konobara Denisa Goleka (28) iz 'Ljubavi na selu'.

Denis se prije tri godine borio za ljubav farmerice Sandre Blažine koja je naposljetku odabrala Tina Mirta s kojim je i danas u vezi. Otkrio je da se u slobodno vrijeme bavi boksom, karateom i trčanjem te crtanjem i muziciranjem, što mu je druga ljubav. 

Denis se sada u 'Večeru za 5 na selu' prijavio kako bi pokazao svoje kulinarsko umijeće, a i voli, kako kaže, izazove.

- Smatram da nemam mana u kuhanju, a kao svoju vrlinu ističem to što uvijek sve počistim za sobom - rekao je.

KANDIDATI LJUTI NA DENISA Tvrdi da je alergičan na gljive, ništa ne jede pa da nižu ocjenu

Golek najradije bira tradicionalnu kuhinju, a najčešće spravlja razna variva. Kandidate, ali i gledatelje sinoćnje epizode naživcirao je tvrdnjama da je alergičan na dosta namirnica, između ostalog, gljive i čokoladu. Zbog svega je davao niže ocijene... 

- Mislim da Denis malo folira, da glumi više nego što je stvarno alergičan - rekao je Kocka. Na društvenim mrežama javili su se i brojni gledatelji.

- Denis do petka ćeš ti pojesti i čokoladnu tortu. Ne brini, skinut ćeš kalorije u teretani - jedan je od komentara. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 12.03.2020.

    Sinocna izjava "sisata plavuša" se konacno pojavila, zena koja je pjevala. Odvratno, gnjusno!!! Lik je totalna seljacina, neandertalac, busman... Nemam rijeci kpjim bih ga opisao.

  • Philipp Plein 11.03.2020.

    Mali gejić.

  • 11.03.2020.

    Kompleksi su gadna stvar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare