Obavijesti

Show

Komentari 39

Tvrdi da je alergičan na gljive, ništa ne jede pa da nižu ocjenu

Tvrdi da je alergičan na gljive, ništa ne jede pa da nižu ocjenu
11

Mislim da Denis malo folira, da glumi više nego što je stvarno alergičan, rekao je Kocka. Poslije večere Diana im je otkrila kako im je pripremila iznenađenje, u dvorištu ih je čekala klapa i potom su svi zapjevali

VIDEO

Tjedan u kojem u „Večeri za 5 na selu“ kuhaju natjecatelji iz Bjelovara i okolice otvorio je radijski voditelj Dražen Kocijan Kocka, a danas je kuhala 29-godišnja prodavačica Diana Belošević iz Brezovca. Diana je otišla po namirnice, a ostali su kandidati komentirali njezine sastojke kojima ih misli oduševiti.

- Denis ovaj tjedan nema sreće jer su gljive opet tu - rekla je Mirela, a domaćica je dodala: „Ako ih dobro sakrijem, možda ih i pojede.“ Današnja domaćica pripremila je jelovnik koji se sastoji od predjela naziva Slani zalogajčići, glavnog jela Šarenilo u bijeloj kupki i deserta Moje šumsko čudo.

- Sve je nešto šareno, veselo, šumsko, dječje… - komentirali su Sanja i Denis, a domaćica je odlučila u kolač staviti kekse koje je umočila u kakao zato što ne vjeruje da je Denis alergičan na čokoladu.

- Jučer smo se nešto prepirali tijekom večere, vjerojatno ona nešto gaji prema meni - rekao je Denis, a Sanja se složila s njim i dodala da će ona biti kuma. „Kao pas i mačka“, rekla je Mirela. 

Kad su gosti došli kod Diane, domaćica ih je dočekala s balonima i aperitivom pa nakon što su nazdravili za dobro druženje i još bolju večeru, ušli su u kuću i ubrzo počeli s predjelom.

- Nisam bio oduševljen jer je to samo nasjekla, ali pogačice su veliki plus - komentirao je Denis, a Mirela i Sanja su dodale: „Pravo predjelo na selu, podsjetilo me na baku.“ 

Uskoro je domaćica iznijela glavno jelo, ovaj put s opasnim sastojkom za Denisovo zdravlje. „Kad sam probao, osjetio sam svojeg uljeza - gljive, ali srećom, moglo ih se odvajati“, rekao je konobar, a Kocka se našao malo uvrijeđenim zato što kod njega nije želio kušati gljive.

- Je li se to bilo upucavanje Diani ili je jednostavno bio gladan pa je odustao od toga da više ne jede neke stvari za koje kaže da je alergičan, ne znam - komentirao je radijski voditelj. 

Prije nego što je Diana iznijela posebno ukrašen desert natjecatelji su dobili balone koje su trebali napuhati, no Denis nije uspio. Uskoro su uživali u ukusnom kolaču, ali Denis opet nije želio jesti iako nije znao da u sastojcima ima čokolade u tragovima.

- Probao sam, ali ne jedem slatko - rekao je, no domaćica nije bila sretna s tim odgovorom.

- Mislim da Denis malo folira, da glumi više nego što je stvarno alergičan - rekao je Kocka.

Zaplakala jer su 'pljuvali' jela njezine majke: Nije to zaslužila
Zaplakala jer su 'pljuvali' jela njezine majke: Nije to zaslužila

Poslije večere Diana im je otkrila kako im je pripremila iznenađenje, u dvorištu ih je čekala klapa i potom su svi zapjevali. „Iskreno, klape ne preferiram“, rekao je Denis, a Sanja je dodala kako ona obožava klape. 

No o večeri su najiskrenije govorile ocjene tako da se Sanja odlučila za desetku uz objašnjenje da joj je sve bilo fenomenalno, Denis je dao ocjenu sedam zato što mu je hrana bila odlična, a atmosfera napeta. Mirela je dala devetku jer joj je sve bilo super, ali porcija je bila prevelika, a Kocka je dao sedmicu zato što mu je bilo malo prejednostavno i glavno jelo neslano.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija