To je to što me zanima!

Nakon makeovera i hodanja po zgradi dvije ispadaju iz showa

Natjecateljice showa 'Hrvatski top model' osjetile su što znači biti manekenka u nesvakidašnjim uvjetima. Skakale su s visoke litice i 'borile se' s trampolinom
Vidi originalni članak

U šesti krug borbe za titulu hrvatskog Top Modela ušlo je osam djevojaka, a nakon burne epizode na Hvaru, cure su se vratile u Zagreb. Odmah pri povratku čekao ih je najveći casting do sada, za reviju Fashion.hr.

Dizajneri koji izlažu svoje kombinacije na Fashion.hr-u odabrali su tri djevojke koje su nosile reviju, dok se jedna od njih toliko svidjela jednom dizajneru da ju je zamolio da s njim na kraju izađe i na pistu.

Kako bi kandidatkinje ostvarile što više ovakvih poslova, žiri je odlučio da im je potreban ekstremni make over. U prostorima frizerske akademije stručnjaci su djevojkama osmislili nove frizure. Neke su dobile kraću kosu, neke pak svjetliju ili tamniju. Iako su bile šokirane, djevojke su make over podnijele bez velike drame. 

Slijedeći korak bilo je modno snimanje na kojem su kandidatkinje po prvi put radile s poznatom fotografkinjom Mare Milin. Poseban izazov tijekom modnog snimanja predstavljao je trampolin na kojem su morale skakati kako bi pozirale na predviđen način. Cilj je bio da na fotografiji izgledaju kao da lebde.

Hodale po zgradi

I slijedeći izazov, vertikalni hod po zgradi,bio je ekstreman. Djevojke su  trebale pobijediti strah i vezane odraditi catwalk. Uz pomoć ekipe iz Gorske službe spašavanja trebale su prekoračiti liticu i prošetati okomito po zgradi. Uz suze i strah zadatak su na kraju uspješno obavile.

Budući da su kriteriji sve viši, a zadaci sve teži, ove nedjelje će dvije kandidatkinje napustiti show jer nisu zadovoljile kriterije žirija. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • kbegicsi 12.11.2010.

    Najjadniji u tome svemu mi je onaj kostur koji drže dok izbacuju cure koje imaju mesa na sebi .Šta će time pokazati mladim curicama da trebaju biti hodajući kosturi ????!!!

  • Zrinka123 08.11.2010.

    ja jednino sot utoj priči ne kužim je to da kakve veze ima starh npr. od visine sa strahom npr. kad dođeš na tu audicijue ili nesto slično...mislim to po meni nema nikakve veze...tu su sad prikazali ako se te djevojek supuste niz te zgradle kao durgi put ih neće biti starh kad će nosit reviju ili tak nesto...neznam koda one nema pravo na strah od visine..!!! neznaju što da ubace unutra u emisiju pa smišljaju gluposti..

  • Lips27 08.11.2010.

    Mislim da će pobijedit Rafaela. Kristina ili Anđela...neka od njih 3...al ona Mada toliko afektiraaaaaaaaa........

Komentiraj...
Vidi sve komentare