To je to što me zanima!

Nakon obiteljske tragedije Rick Moranis napustio je Hollywood

Rick Moranis bio je vrhunski glumac za kojeg su svi mislili da nikad neće napustiti svoju glumačku karijeru. U pauzi koja je trajala punih 6 godina ponekad je posuđivao glasove u crtićima
Vidi originalni članak

Moranisova (64) karijera započela je u rodnoj Kanadi. Proslavio se u filmovima 'Ghostbusters', 'Spaceballs', 'Little Shop', 'Horros and Honey', te ' Honey, I Shrunk the Kids'. Slavni glumac kratko se povukao nakon što mu je supruga preminula od raka dojke 1991. godine, a potpuno otišao 1997. kada se odlučio posvetiti odgoju djece.

- Samohrani sam roditelj i teško mi je odgajati djecu dok putujem radeći na filmovima. Otišao sam na malu pauzu koja je postala duga pauza i shvatio sam da mi to ne nedostaje - rekao je Moranis.

Rick Moranis bio je vrhunski glumac za kojeg su svi mislili da nikad neće napustiti svoju glumačku karijeru. U pauzi koja je trajala punih 6 godina ponekad je posuđivao glasove u crtićima.

- Različite se stvari događaju ljudima svaki dan, i oni prilagođavaju svoje živote iz mnogih razloga. Nema ništa neobično u tome što sam ja napravio. Mislim da je pompa oko moje odluke da se povučem iz glumačkog svijeta nastala, ne zato što sam ostao doma s djecom, nego zato što sam nestao. Moja odluka ne bi ni približno bila toliko intrigantna da sam radio neki normalan posao i jednostavno odlučio više vremena provoditi kod kuće- ispričao je Rick. 

Rick još uvijek ne može sa sigurnošću reći hoće li se vratiti na glumačku scenu, ali više o tome ne razmišlja previše. 

- Dobro mi je i ovako. Zadovoljan sam svojim životom. Jedino znam što više ne želim – ne želim ništa što sam radio u prošlosti”, kazao  je za Uproxx

Idi na 24sata

Komentari 3

  • snjeguzica 16.12.2017.

    tako mi je drago bilo gledat njegove filmove

  • serendipity26 15.12.2017.

    Fora glumac..

Komentiraj...
Vidi sve komentare