To je to što me zanima!

Nakon odlaska iz banda Rajko je nabacio sedam kilograma

Skladatelj Rajko Dujmić potpuno se okrenuo zdravom životu i redovito ide na duge šetnje sa svojim psićem. Jako je ushićen jer mu se uskoro ženi sin jedinac, Tin
Vidi originalni članak

Više se ne zamaram s Novim fosilima. Ne čujem se s njima i dobro mi je, rekao je Rajko Dujmić (60). Nastupao je na izboru za Lice godine Dalmacije, a uzvanici su komentirali njegovu novu liniju.

- U posljednja dva tjedna udebljao sam se sedam kilograma. Imao sam 68, sad imam 75. Više ne pijem alkohol, a smanjio sam i pušenje. Sam sebi se divim - pohvalio se Dujmić. Skladatelj dodaje da se potpuno okrenuo zdravom životu i da redovito ide na duge šetnje sa svojim psićem. Ushićen je jer mu se uskoro ženi sin jedinac Tin (31).

- Bit će to velika fešta na ljeto. Jako se veselim. Ponovno ću imati obitelj. Rano mi je umro otac, a mama 1990. na moj rođendan - rekao je Dujmić. Ima i mnogo novih pjesmama te će uz njih, kaže, opstati na estradi.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • kluna 30.03.2015.

    Lijepe vijesti, bravo; uživajte u životu, gospodine Dujmić, :-)

  • NERA7agraM 29.03.2015.

    Rajo Dujmić je umjetnik, nježna, dobra, osječajna duša;-barabe ga pokušavaju uništiti. Ne daj se Rajko! Svojim dugogodišnjim radom to je i dokazano.Svako dobro dragi Rajko, šetaj svojega peseka dragu Taru, a tvoja Snježana kao i uvijek čvrsto stoji iza tebe i Tina svojom ljubavlju i poštovanjem. Budite mi veseli!

  • škver 28.03.2015.

    nema njemu spada. usmrcavat ce dok ga ne ubije. vec je jednom reka da ce postat dida al sin mu nije ni napravija bebaca. ma jadan ti je taj rajko al bice i sad na necem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare