To je to što me zanima!

Nakon odlaska s HRT-a, Vukov Colić je 'pobjegla' u Disneyland

Voditeljica posljednjih mjeseci sve više vremena posvećivala je radionicama koje organizira zahvaljujući svom popularnom blogu 'Ciao Karmela', u kojem je uspješno spojila dvije strasti - putovanja i kuhanje
Vidi originalni članak

Nakon što je iznenadila odlaskom s HRT-a Karmela Vukov Colić (50) otputovala je ‘preko bare’. Najprije se pohvalila s razglednicom iz Floride, a onda je obožavatelje 'počastila' fotografijom iz Disneylanda.

- Nikad prestara za najmagičnije mjesto na svijetu - napisala je pored fotografije na kojoj pozira nasmijana od uha do uha s balonom Mickeya u ruci.

- Zaista je istina, čim se malo pomaknete iz mjesta boravišta, problemi koji su vas mučili i prividno rasli svedu se na realnu veličinu. Putovanje je dobar način da se vratite sebi - izjavila je ranije Karmela, a godinama je radila i kao turistički vodič. Očito taj recept pali u njezinom slučaju, posebno sada.

Voditeljica posljednjih mjeseci sve više vremena posvećivala je radionicama koje organizira zahvaljujući svom popularnom blogu 'Ciao Karmela', u kojem je uspješno spojila svoje dvije strasti - putovanja i kuhanje.

Početkom prosinca Karmela je napokon je otkrila priču koja se krije iza odlaska s HRT-a. 

- Nisam imala namjeru otići s HTV-a. Da se razumijemo - ja volim svoj posao. S radošću ustajem, vodim jutarnje programe na radiju i televiziji. No, zadnjih se mjeseci stres počeo odražavati na zdravlje pa sam morala nešto promijeniti - krenula je priču Vukov Colić te nadodala kako je prijedlog o tome da bude vanjski suradnik prvo iznijela glavnom ravnatelju HRT-a, Kazimiru Bačiću (57) i ravnatelju RJ Poslovanje, Mislavu Stipiću (48).  

- Predložila sam da dogovorimo neki paušalni iznos koji će biti manji od moje plaće, a time kući i povoljniji. Rekli su da će mi se javiti. Nisu. Pametnome dosta - nastavila je voditeljica kojoj nije jasno zbog čega je njezin prijedlog odbijen, točnije ignoriran. 

- Kako bi pokrili sve što sam radila, morat će angažirati barem troje ljudi. Još manje razumijem hajku koja je, kao neka odmazda, potom krenula. S HRT-a odlazim čistog obraza, sa zadnjom plaćom potpuno jednakom onoj prvoj, prije 16 godina, i bez i jedne kune otpremnine - objasnila je te napomenula kako su je urednici nekih emisija, no ne i emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', planirali zadržati kao vanjsku suradnicu.

Koja je razlika između nje i Saše Sušeca, Davora Dretara i Željke Ogreste koji su također otišli pa opet snimali emisije u programima HRT-a kao vanjski suradnici? Pita se i sama Vukov Colić kojoj je i dalje teško se priviknuti na to da je njezinoj karijeri na HRT-u došao kraj.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • marija889 20.12.2018.

    Karmela ti si jedna sjajna zena!!!!

  • 20.12.2018.

    Meni je sad ovog dosta i ja bi dala otkaz, ali me zaposli kao vanjskog. Kad joj je dato do znanja da tako neće biti, opet kriv netko drugi... Ipak neki ego... Otišla sam bez otpremnine..., pa normalno da si otišla bez otpremnine, ti si dala otkaz, sto bi htjela !?

  • medeki 20.12.2018.

    Jedna od onih koje su znale svoj posao ulagala u znanje što čini i dalje, poštovala gledatelja kao i svoje kolege, elokventna i draga Karmela. A vi koji spominjete izgled vaš potencijal je i tako vrlo ograničen!

Komentiraj...
Vidi sve komentare