Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
15 komentara

Nakon odlaska s HRT-a, Vukov Colić je 'pobjegla' u Disneyland

Voditeljica posljednjih mjeseci sve više vremena posvećivala je radionicama koje organizira zahvaljujući svom popularnom blogu 'Ciao Karmela', u kojem je uspješno spojila dvije strasti - putovanja i kuhanje

Foto: Privatni album/Pixsell
15 komentara

Nakon što je iznenadila odlaskom s HRT-a Karmela Vukov Colić (50) otputovala je ‘preko bare’. Najprije se pohvalila s razglednicom iz Floride, a onda je obožavatelje 'počastila' fotografijom iz Disneylanda.

- Nikad prestara za najmagičnije mjesto na svijetu - napisala je pored fotografije na kojoj pozira nasmijana od uha do uha s balonom Mickeya u ruci.

Foto: Privatni albumI

- Zaista je istina, čim se malo pomaknete iz mjesta boravišta, problemi koji su vas mučili i prividno rasli svedu se na realnu veličinu. Putovanje je dobar način da se vratite sebi - izjavila je ranije Karmela, a godinama je radila i kao turistički vodič. Očito taj recept pali u njezinom slučaju, posebno sada.

Voditeljica posljednjih mjeseci sve više vremena posvećivala je radionicama koje organizira zahvaljujući svom popularnom blogu 'Ciao Karmela', u kojem je uspješno spojila svoje dvije strasti - putovanja i kuhanje.

Nespes | Autor: Grgur Zucko/PIXSELL Foto: Grgur Zucko/PIXSELL

Početkom prosinca Karmela je napokon je otkrila priču koja se krije iza odlaska s HRT-a. 

- Nisam imala namjeru otići s HTV-a. Da se razumijemo - ja volim svoj posao. S radošću ustajem, vodim jutarnje programe na radiju i televiziji. No, zadnjih se mjeseci stres počeo odražavati na zdravlje pa sam morala nešto promijeniti - krenula je priču Vukov Colić te nadodala kako je prijedlog o tome da bude vanjski suradnik prvo iznijela glavnom ravnatelju HRT-a, Kazimiru Bačiću (57) i ravnatelju RJ Poslovanje, Mislavu Stipiću (48).  

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

- Predložila sam da dogovorimo neki paušalni iznos koji će biti manji od moje plaće, a time kući i povoljniji. Rekli su da će mi se javiti. Nisu. Pametnome dosta - nastavila je voditeljica kojoj nije jasno zbog čega je njezin prijedlog odbijen, točnije ignoriran. 

- Kako bi pokrili sve što sam radila, morat će angažirati barem troje ljudi. Još manje razumijem hajku koja je, kao neka odmazda, potom krenula. S HRT-a odlazim čistog obraza, sa zadnjom plaćom potpuno jednakom onoj prvoj, prije 16 godina, i bez i jedne kune otpremnine - objasnila je te napomenula kako su je urednici nekih emisija, no ne i emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', planirali zadržati kao vanjsku suradnicu.

Foto: Boris Scitar/PIXSELL

Koja je razlika između nje i Saše Sušeca, Davora Dretara i Željke Ogreste koji su također otišli pa opet snimali emisije u programima HRT-a kao vanjski suradnici? Pita se i sama Vukov Colić kojoj je i dalje teško se priviknuti na to da je njezinoj karijeri na HRT-u došao kraj.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Naši partneri pišu
Message