To je to što me zanima!

Nakon 'odlaska' u svemir: Brad Pitt upoznat će astronauta...

Brad Pitt će s astronautom Nickom Hagueom razgovarati o tome kako je živjeti i raditi u svemiru, priopćeno je iz NASA-e
Vidi originalni članak

Brad Pitt (55) će nakon uloge svemirskog putnika u zadnjem filmu imati priliku razgovarati s pravim astronautom na Međunarodnoj svemirskoj stanici (ISS), objavila je u nedjelju NASA. 

Brad Pitt će s astronautom Nickom Hagueom razgovarati o tome kako je živjeti i raditi u svemiru, priopćeno je iz NASA-e. Američki glumac u filmu 'Ad Astra' putuje sunčevim sustavom, odlazi na Mjesec i Mars. 

- Poveznice filma s trenutnim svemirskim letovima ondje se zaustavljaju i, bez otkrivanja spojlera, čine film više znanstvenom fantastikom nego stvarnošću - objavila je NASA. 

Hague i njegovi kolege nedavno su pogledali film. Iako se NASA ne spominje u filmu, svemirska agencija im je osigurala fotografije i pružila nešto tehničke potpore. Također su pregledali početni scenarij filma 'Ad Astra'. 

NASA planira ponovno poslati astronaute na Mjesec u sljedećih pet godina i često nudi svoja znanja pri snimanju filmova o svemirskim letovima. Fotografije NASA-e već su korištene u filmovima 'Marsovac', 'Interstellar' i 'Gravitacija' kako bi se potaknula svemirska istraživanja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 17.09.2019.

    opet se ide na mjesec za 5 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare