To je to što me zanima!

Nakon Oscara Phoenix spasio kravu i tele iz klaonice: 'Bravo'

Dan nakon osvojene prestižne nagrade Joaquin je pomogao u oslobađanju krave i njenog tek rođenog teleta iz jedne klaonice u Los Angelesu i odveo ih u organizaciju za zaštitu životinja u Kaliforniji
Vidi originalni članak

Joaquin Phoenix početkom veljače proglašen je dobitnikom Oscara u kategoriji najbolji glumac za ulogu Jokera u istoimenom filmu. I prije proglašenja pobjednika Phoenix je slovio kao glavni favorit, a sad je, iz četvrtog pokušaja, došao do svojeg prvog kipića. 

Iako je svoju prvu nominaciju za Oscara dobio još 2006. godine za ulogu Johnnyja Casha u 'Hodu po rubu', Phoenix je skromno proslavio svoj prvi kipić i to u društvu zaručnice Rooney Mare (34). Paparazzi su ulovili Phoenixa i Maru kako jedu vegetarijanske burgere sjedeći na stepenicama dok se smiješe jedno drugome. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U javnost je procurila snimka na kojoj se vidi što glumac radi dan nakon osvojene prestižne nagrade. Na dodjeli je održao emotivni govor o pravima životinja, a zatim je, pomogao u oslobađanju krave i njenog tek rođenog teleta iz jedne klaonice u Los Angelesu i odveo ih u organizaciju za zaštitu životinja Farm Sanctuary, u Kaliforniji.

Glumčeva gesta može se vidjeti u snimci na YouTubeu koju je i podijelila ova organizacija, osnovana 1986. godine s ciljem borbe za prava životinja. Na snimci se može vidjeti kako se Phoenix prvi put susreće s kravom Liberty i njenom bebom, Indigom.

EMOTIVNI GOVOR Phoenix: 'Bio sam sebičan. Bio sam prevarant. Teško je bilo...'

Videosnimka počinje objašnjenjem da mu ovakav čin spašavanja nije bio planiran, a zatim Phoenixa koji upoznaje generalnog direktora i predsjednika klaonice Anthonyja Di Mariju.

- Zaista mi nije potrebna nikakva znanost kako bih vidio svojim očima i čuo kako životinje reagiraju na bol - rekao je glumac dok je sjedio u uredu predsjednika klaonice. Di Maria jedan je od rijetkih poslovođa koji ne razdvaja majku od mladunčeta.

Uvjerio je glumca da on to nikada ne radi i da je mladunče koje je tek rođeno, izolirano samo s majkom. 

- 'Bravo', 'Svaka čast' - komentari su na glumčevu gestu ispod YouTube videozapisa.

NAJSLAĐI PAR Skroman Phoenix: Jeo burger na podu i smijao se zaručnici...

Joaquin I Rooney žive u stanu vrijednom 1.3 milijuna funti (oko osam milijuna i 200 tisuća kuna) u Los Angelesu, a glumac posjeduje nekoliko nekretnina s kolegom Caseyjem Affleckom (43) koji je bio u braku s njegovom sestrom Summer.

Par izbjegava tipičan holivudski način života, ne idu na zabave koje priređuju zvijezde i u otmjene restorane. Jedu isključivo povrće i voće iz svog vrta, odlaze zajedno na pedikure, a često ih se može vidjeti na prosvjedima za prava životinja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • narf 22.02.2020.

    Najbolje uzgajati svoje kokice i svinjice i znati cime ih hranis i sto jedes.

  • pojser-bljak 22.02.2020.

    Budala, a na njihovo mjesto dosla druga krava i tele, koji nebi bili zaklani da on ove nije odveo!? I to je vijest i tekst za Sorosev portal!?!

  • vedii888 22.02.2020.

    i šta sad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare