To je to što me zanima!

Nakon Osijeka došao u Zagreb: Balašević će 'zapaliti' Arenu...

Đorđe Balašević prvi put nakon infarkta dolazi u zagrebačku Arenu gdje ga već sad čekaju brojni obožavatelji koji će s njim zapjevati neke od njegovih najvećih hitova
Vidi originalni članak

Glazbenik Đorđe Balašević (66) u četvrtak navečer pjevat će u zagrebačkoj Areni. Nakon koncerta u Osijeku, Balašević će prvi put nakon infarkta zapjevati i u Zagrebu. U kafiću nasuprot zagrebačke Arene nekoliko sati prije početka koncerta neprestano su se puštali Balaševićevi hitovi. Unatoč hladnoći, oni najhrabriji su i zapjevali i zaplesali te poticali ostale okupljene da učine isto.

Vjerni obožavatelji došli su iz raznih dijelova Hrvatske samo kako bi mogli čuti popularnog glazbenika. 

- Jedva čekam njegove balade. Uvijek me raznježe - rekla nam je Kristina (62) iz Čakovca, a Paula (23) iz Siska izjavila je kako se posebno veseli njegovoj pjesmi 'Djevojka sa čardaš nogama'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Balašević je u Osijeku pjevao tri sata. Odmah nakon koncerta javio se obožavateljima putem svoje službene Facebook stranice, a za Osječane je napisao i emotivne stihove koji su oduševili njegove pratitelje.

 - Puno srce Osijeka... Zagreb sljedeći! - napisao je Balašević na Facebooku i objavio fotografije s koncerta. Prije nastupa  otkrio je kako je, kaže, Osijek njegov 'Lega Grad'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 120

  • brgud 28.12.2019.

    Jako žalosno , ne znam ko to sluša , al ako baš želi neka ide u Beograd.

  • petar38 27.12.2019.

    Ma j... vas balašević i sve ostale istočnjaćke nakupine tzv. pevaća.

  • OS_LEGA 26.12.2019.

    Kada je bio taj koncerat u Osijeku ako smijem pitati?

Komentiraj...
Vidi sve komentare