To je to što me zanima!

Nakon pet dana potrage našli su britansku glumicu: Živa je!

Tanya Fear proslavila se u BBC-jevoj kultnoj seriji 'Doctor Who', u kojoj je glumila Dr. Jade McIntyre. Obitelj je zahvalila svima na pomoći prilikom potrage, a zasad nisu objavljeni nikakvi detalji njezinog petodnevnog nestanka
Vidi originalni članak

Britanska glumica Tanya Fear (31) nestala je u četvrtak u Los Angelesu, javio je inicijalno BBC, a ista medijska kuća objavila je i kako je nakon pet dana potraga završila, i to sretno. 

Fear je živa i zdrava. Pronašli su je u Los Angelesu, a obitelj koja je danima bila van sebe javno je zahvalila svima na pomoći. Detalji Tanyinog petodnevnog nestanka zasad nisu objavljeni u javnosti, a poznato je tek da je mlada glumica trenutačno u bolnici, no nema fizičkih ozljeda. 

LOUIS MAHONEY Zvijezda serije 'Doctor Who' preminula je u 82. godini...

Tanya Fear proslavila se u BBC-jevoj kultnoj seriji 'Doctor Who', u kojoj je glumila Dr. Jade McIntyre. U Los Angeles je nešto prije nestanka preselila kako bi se probila i na američkom tržištu. 

Policijska uprava u Los Angelesu slučaj je proglasila riješenim, no mnogi su i dalje jednako zabrinuti za mladu britansku glumicu te se nadaju kako je s njom sve u redu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • no sleep 14.09.2021.

    Nemos vjerovat da je iz britanije dosla cak do LA-a

  • Busi 14.09.2021.

    “Nakon pet dana potrage, pronađena je olupina... nasreću nitko nije preživio.”

Komentiraj...
Vidi sve komentare