To je to što me zanima!

Nakon pomirenja Hana Rodić i Goran uživaju zajedno u Berlinu

Naš je čitatelj nedavno snimio Hanu i Gorana zajedno u Samoboru, a čini se kako su sada i službeno obnovili vezu. Naime, Hana je otputovala u Berlin i objavila story s večere s Goranom i njegovim prijateljima
Vidi originalni članak

'Gospodin Savršeni' Goran Jurenec (40) je još u lipnju okončao vezu s Claudiom Pioch. Zbog nje je ostavio svoju partnericu iz showa Hanu Rodić (23), s kojom je nedavno obnovio vezu. Njihov pomirbeni susret u Samoboru snimio je čitatelj 24 sata.

POGLEDAJTE VIDEO: Hana je u Berlinu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Goran i ja smo se našli kako bismo razgovarali, željeli smo popričati nakon svega i prošlo je iznenađujuće dobro. Otišli smo u Samobor da nas ne bi primijetili, ali nismo prošli nezamijećeni - otkrila nam je tada Hana, a ubrzo se oglasio i Goran preko društvenih mreža.

- Hana i ja smo nakon svega što se desilo htjeli kao odrasli ljudi popričati. Bilo je tu puno toga što smo željeli riješiti. Kada smo se vidjeli, jako lijepo smo razgovarali, što nas je oboje ugodno iznenadilo. Rekao bih čak i predobro - napisao je na svom Instagram profilu.

Čini se kako su sada i službeno obnovili vezu, jer je Hana otputovala u Berlin, gdje Goran živi. Na Instagramu se pohvalila da je dobila buket ruža te objavila story s večere s Goranom i njegovim prijateljima.

Podsjećamo, Hana i Goran su bili zajedno dvije godine i jedno vrijeme zajedno su živjeli u Berlinu. Njihova je veza pukla ubrzo nakon Haninog povratka u Zagreb, te je ona tada otkrila da se Goran vratio bivšoj djevojci Claudiji.
 

 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • pošten 27.09.2021.

    Al je ostala bez keša pa mu se vratila a on jadan morao ostavit 🙇 radi nje

  • blondie24 27.09.2021.

    Ti si sve osim Savršeni i odrastao ahahahahahaha

  • iznervirana 27.09.2021.

    nesto s tim Goranom ne stima, 40 godina u dupetu i dalje skace iz veze u vezu s klinkama

Komentiraj...
Vidi sve komentare