To je to što me zanima!

Nakon prvog seksa iskočila iz kreveta i gola pobjegla iz sobe

Brooke Shields pobjegla je 'glavom bez obzira', trčala je hodnikom kao da joj je netko ukrao novčanik. Njezin tadašnji dečko Dean Cain dostigao ju je i zagrlio je
Vidi originalni članak

Glumica je napisala knjigu memoara u kojoj je opisala i svoje prvo seksualno iskustvo. Brooke Shields (49) djevičanstvo je izgubila kada su joj bile 22 godine s tadašnjim dečkom Deanom Cainom (48). Za zvijezdu 'Plave lagune' to iskustvo bilo je toliko intenzivno da je pobjegla 'glavom bez obzira'. 

- Iskočila sam iz kreveta. Zapravo sam nekako posrnula i počela sam trčati. Potpuno gola trčala sam hodnikom kao da mi je netko ukrao novčanik - napisala je u svojoj knjizi 'There Was A Little Girl'.

Dean, također glumac, tada je potrčao za njom i uhvatio je te je čvrsto zagrlio. Shields objašnjava da je pobjegla zbog kompliciranog odnosa sa svojom majkom. Bojala se da tim činom ostavlja svoju majku Teri, također proslavljenu glumicu, producenticu i model. 

Zbog djetinjstva pod reflektorima, kaže Brooke, bila je prestravljena od same pomisli na fizički kontakt s dečkima. Dodala je da je Dean s njom bio jako strpljiv u vezi seksa i da ju je dugo čekao, a ona je imala osjećaj da je majka stalno gleda čak i kad to nije bilo tako.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • čočo đuđica 13.11.2014.

    ..nakon prvog puta..ja san bila ponosna..nisan više djevojčica...mislila san da mi na čelu piše...smijala sam se ! rješila se fala bogu...sad mogu uživat..tako je meni bilo:)

  • Vražićak 13.11.2014.

    Bitno da je decko nasao novcanik :)

  • Brain Damage 13.11.2014.

    a s 13 glumila prostitutku. Nije ni čudo kad prolupaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare