To je to što me zanima!

Nakon razvoda od Megan Fox zabavlja se u društvu starlete

'Par iz snova', kako su im tepali u showbiz svijetu, godinama je bio sinonim za uspješan holivudski brak s velikom razlikom u godinama, no nedavno su krenuli svatko svojim putem.
Vidi originalni članak

Glumac Brian Austin Green (47) potvrdio je prije otprilike mjesec dana kako se razveo od glumice Megan Fox (34) nakon 10 godina braka, a pojasnio je kako su razvod planirali još od kraja prošle godine. Fox se ubrzo našla u romansi s reperom Machine Gun Kellyjem (30), što je Greena isprva jako pogodilo, no odlučio je i sam krenuti dalje. 

Fotografi su ga 'ulovili' u druženju s kontroverznom američkom starletom Courtney Stodden (25), koja se u haljini leopard uzorka pobrinula da njihov spoj u restoranu ne prođe nezapaženo. 

Stodden se inače predstavlja kao pjevačica, model i glumica, a sa svega 16 godina udala se za tada za 35 godina starijeg glumca Douga Hutchinsona (60). Brak im je bio obilježen s puno svađa, prekida i pomirbi, da bi naposljetku Courtney predala zahtjev za razvod. Oduvijek je, kako kaže, sanjala o vlastitom reality showu. 

PIŠU STRANI MEDIJI Megan Fox se razvela od muža zbog romanse s reperom (30)?

Green i Fox ranije su zaključili kako će i dalje kao obitelj ići zajedno na praznike, a Brian je Megan opisao kao svoju najbolju prijateljicu u posljednjih 15 godina. 

- Uvijek ću je voljeti. I znam da će ona uvijek voljeti mene. Obitelj koju smo zajedno izgradili je zaista posebna - rekao je glumac, koji je s Fox u braku dobio trojicu sinova: Journey Rivera (3), Bodhija Ransoma (6) i Noaha Shannona (7).

Idi na 24sata

Komentari 3

  • opera 17.06.2020.

    Cura izgleda kao da ima 30+

  • 17.06.2020.

    o, Brian voli Floyde, mašala

  • StjepanLukač 17.06.2020.

    samo ljubav

Komentiraj...
Vidi sve komentare