To je to što me zanima!

Nakon revije, Gigi i Kendall su se 'bacile' na burgere i alkohol

Manekenke koje su se mjesecima pripremale za prestižnu reviju Victoria's Secreta, dale su si oduška i odmah nakon revije otišle na hamburgere, krumpiriće i tjesteninu
Vidi originalni članak

Kendall Jenner i Gigi Hadid već drugu godinu za redom šeću pistom u donjem rublju Victoria's Secreta. Mjesecima uoči revije u Parizu, djevojke su imale poseban režim prehrane i tjelovježbe.

No čim je revija završila, Kendall, Gigi i njena sestra Bella 'bacile' su se na brzu hranu koju su dugo trebale izbjegavati. Bella je tako zabilježila gladne prijateljice kako se časte mojitom, hamburgerima, krumpirićima i tjesteninom sa sirom.  

- Čim ovo završi, pojest ću najslasniji hamburger ikad - rekla je Kendall prije no što su stigle u pariški restoran u kojem su se počastile.

Nakon obilnog objeda, djevojke su krenule na Victoria's Secret after party gdje su se zabavljale s ostalim kolegicama. 

Jennerica je otkrila da je posljednjih mjeseci jela isključivo voće i povrće, a dnevno bi popila i do 12 šalica čaja. 

Gigina sestra Bella također je bila na strogoj dijeti te je izrazila zabrinutost da 'ne izgubi grudi i guzu', a neki su joj obožavatelji prije revije poručili da je premršava. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • vedii888 01.12.2016.

    napokon su nešto jele

  • tiha voda_492 01.12.2016.

    Bas fino:)))

  • cornelie 01.12.2016.

    Ova bella ima glavu kao konj,iako je to preljepa životinja za nju.ne kužim kaj je svijetu pa ju svugdje ima.ajde ova kendall cura stvarno zgodna ali ove su grdobine teške

Komentiraj...
Vidi sve komentare