To je to što me zanima!

Nakon Severine Luka Bulić je opet žena: Sad je Matija Vuica

Bulić, koji je u pošloj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' utjelovio Severinu i pjevao 'Gas, gas', sada će morati biti 'uvjerljiva' Matija Vuica i to pred njom samom
Vidi originalni članak

Moja prva reakcija bila je: ‘Opet moram vikati! Neću stiske, neću vriske, a vriska je stalno!’, rekao je Luka Bulić (35), koji će se u sljedećoj emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato' transformirati u pjevačicu i dizajnericu Matiju Vuicu (57). Izazov mu je veći jer će u žiriju sjediti i Matija.

- Bit ću stroga, ali pravedna. Pohvalit ću sve one koje dobro znam, a one koje ne znam ocjenjivat ću na osnovi izvedbe i kostima - kaže Matija. 

Luka te dodao kako je to zapravo najveselija pjesma. - Ja moram samo pozivati ljude ajde dođite, plešite! To je rap u visokoj lagi - zaključio je.

Miljenika svadba i terasa, Džoa Maračića Makija, utjelovit će Maja Šuput. 

- On je meni kombinacija Chuck Norrisa s brkovima Charles Bronsona - zaključila je Maja koja će otpjevati njegovi poznatu pjesmu 'Dal se sjetiš nekad mene'. - Ovo će i meni biti iznenađenje. Nevjerojatno je koliko on jednu laganu pjesmu, šansonu pjeva s toliko emocija - dodaje Maja.

Ni pred Ivanom Šarićem nije nimalo lagan zadatak, utjeloviti zadarskog pjevača Tomislava Ivčića s pjesmom 'Večeras je naša fešta'. - Ispočetka mi je bilo jako drago, a onda mi je postala frka jer je to ipak zadarska legenda, moram opravdati očekivanja Zadrana.  On je pojava, on je gospodin - rekao je Ivan. Ja ću feštat tamo, narezat pršuta i sira, a koje bodove dobijem, nema veze - dodao je Ivan. 

Saša Lozar će imati zadatak utjeloviti škotsku pjevačicu Annie Lennox  popularnog britanskog glazbenog sastava Eurythmics s pjesmom 'Sweet dreams', Renata Sabljak bit će  američka soul, R&B i pop pjevačica, te glumica Diana Ross iz grupe The Supremes s pjesmom 'Can't Hurry love',  dok ćemo Dušana Bućana gledati  kao Samanthu Fox,  koja slovi za seks simbol osamdesetih, a pjevat će njezinu hit pjesmu 'Touch me'. Ivana Marić na pozornici će se pojaviti kao Pink s pjesmom  'Get The Party Started', a Maja Posavec bit će Eminem s pjesmom 'Real Slim Shady'.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mjato 14.10.2015.

    ko severina je bio bez veze, ajde šta mu glas nije bio ni nalik njenom već je viiše zvuča ko ibrica jusić već su ovaj put inače briljantni šminkeri zakazali. lice je i iz aviona bilo muško lice i nigdi debelih usta.

  • mediaplayer 14.10.2015.

    Luki bi najveca usluga bila da ga prestanu gurati u prvi plan pri svakom spominjanju ove emisije. Super je imitator (uglavnom muskih pjevaca) i duhovit. Prosli put je sa onim sisama bio na naslovnici a nastup je bio - jako los.

  • Cukrena 13.10.2015.

    Bit će zanimljivo....ne volim Šarića ali nadam se da će Fešta biti prava..

Komentiraj...
Vidi sve komentare