To je to što me zanima!

Nakon sinovog apela, Marinu Tucaković primili su u bolnicu u Beogradu i spojili je na kisik

Marina Tucaković poznata je u cijeloj regiji po brojnim hitovima, a legenda estrade godinama se bori s karcinomom. Dramatični apel njenog sina na društvenim mrežama zabrinuo je sve one koji vole Marinu
Vidi originalni članak

Srpska autorica Marina Tucaković (67) primljena je u polikliniku u Beogradu nakon što joj se stanje naglo pogoršalo. Srpski mediji prenose da je Marina spojena na kisik, ali da nije u životnoj opasnosti i da bi se uskoro trebala oporaviti.

Vijest je došla nakon što je njen sin Milan uputio javni apel zbog lošeg maminog stanja.

Životna drama autorice ex-Yu hitova Sin Marine Tucaković moli za pomoć: 'Majka ima teški oblik gušenja, trebamo hitno nekoga'

- Pomoć!!! Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može doći tek u 2, što može biti kasno. U covid legla ne želi ići. Ima li netko broj stručnjaka koji bi je mogao poslušati što prije. Mi smo u Beogradu, Vračar. Pišite u privatne poruke. Hvala vam - napisao je. 

Podsjetimo, Marina Tucaković godinama se bori s karcinomom. U našoj regiji poznata je po brojnim hitovima. Prvi među njima bila je pjesma 'Dodirni mi kolena' grupe Zana, a obradila ju je i Severina.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • VLADEK72 15.09.2021.

    Gdje joj je ušteda, zar je svu lovu spiskala. Sjećamo se da je za samo jedan stih : " Zora je svanula, suza je iz oka ka'nula", dobila 600.000 kuna - netto.

  • sitnozubi 15.09.2021.

    zašto svi ,poznati,umiru u bijedi??

Komentiraj...
Vidi sve komentare