To je to što me zanima!

Nakon što je ostavila Romana, Marina Raguž se druži s bivšim

Manekenka i njen bivši zaručnik na društvenim mrežama pohvalili su se zajedničkom večerom. Marina Raguž i Romano Obilinović prekinuli su još u listopadu
Vidi originalni članak

Marina Raguž (29) i njen BB ljubavnik Romano Obilinović (37) prekinuli su još u listopadu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ona sada vrijeme provodi sa svojim bivšim zaručnikom Sašom Muhekom (29). Zajedničkom večerom pohvalili su se na društvenim mrežama.

- Nije bilo svađe, jednostavno je, ona je željela nastaviti s poslom, navodno nosi neke revije u Istanbulu. Ja se nisam vidio u toj priči. Što ću ja u Istanbulu? Ona će na revije i partyje, a ja ću sjediti u kafiću, čekati je i moliti Boga da me netko bombom ne raznese - izjavio je bivši nogometaš koji je svoju odabranicu namjeravao zaprositi.

Podsjetimo, Marina i Romano upoznali su se u Big Brother kući gdje su započelu romansu. Manekenku je u vanjskom svijetu čekao zaručnik koji je isprva tvrdio kako ona 'zna svoje granice', ali kada je sapunica dobila novi zaplet, promijenio je 'film'.

Ubrzo se javio još jedan nogometaš koji je tvrdio da je Marina imala aferu s njim kada je bila zaručena s Muhekom. Perici Čabraji manekenka je slala svoje golišave fotografije, a nalazili su se u stanu u kojem je živjela sa zaručnikom.

Saša je zahvalio Perici i Big Brotheru što su mu otvorili oči. Kada je ušao u kuću optužio je Marinu za preljub, a ona je planirala 'izgladiti stvari' kada sve završi. Kada je shvatila da nema povratka, Marina je otišla s Romanom u Split.

Idi na 24sata

Komentari 155

  • cityzent 07.01.2017.

    meni ta marina ruzna ko ponoc

  • siroce777 05.01.2017.

    zanima me da li je rekla novom-starom dećku da žorž ima sidu

  • siroce777 05.01.2017.

    jeli rekla starom-novom dečku da žorž ima sifilis

Komentiraj...
Vidi sve komentare