To je to što me zanima!

Nakon što je otkazan koncert u Čačku, Petar Grašo najavio novi koncert u Srbiji: 'Večer radosti!'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pjevač je na društvenim mrežama otkrio kako će zapjevati u Nišu. Otkrio je i da će koncert biti krajem ožujka
Vidi originalni članak

Splitski pjevač Petar Grašo (45) ovoga mjeseca trebao je nastupiti u Čačku u Srbiji, ali su njegovi obožavatelji prije nekoliko dana saznali da je koncert otkrazan, a ulaznice povučene iz prodaje. Ipak, publika u Srbiji ovaj mjesec će imati priliku uživati u glazbenim hitovima popularnog pjevača jer je u petak najavio kako 17. ožujka nastupa u Nišu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dragi moji, izuzetno sam sretan da dolazim u Niš. To je naš prvi koncert u Nišu i učinit ćemo sve da bude nezaboravan. Vidimo se. Dođite, pjevat ćemo, svirat ćemo, to će biti večer muzike, radosti, ljubaviMediterana. Veliki poljubac - rekao je Grašo na Instagram Storyju.

Prisjetimo se, Internet stranica koja je prodavala karte za njegov koncert u Čačku povukla ih je iz prodaje te obavijestila kupce kako je događaj otkazan i da je prodaja stornirana.

- Koncert Petra Graše zakazan za 18. ožujka se otkazuje zbog nemogućnosti osiguravanja tehničkih zahtjeva za realizaciju koncerta od strane dvorane - pisalo je na stranici ticket.rs. 

TOMAŽ KAVČIĆ I NIKOLA PETROVIĆ Kumovi Graše i Vučića imali su prometnu u Beogradu: Isplivale fotografije s mjesta nesreće...

Pjevač je u studenom zapjevao i u Štark Areni u Beogradu. Tada je izvodio svoje hitove, a pažnje je najviše privukao izvedbom pjesme 'Cesarica' Olivera Dragojevića.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • billi Galeb 15.03.2023.

    Gradonacelniku pule smetaju pjevaci iz srbije,a ne smeta mu sto srbi rade sezonu i sto ce srbin da mu donosi kafu,pice,ručak.....

  • billi Galeb 15.03.2023.

    A sta si ocekivao nakon zabrana kod nas,da ce tebi dozvolit da pevas tamo.

  • RI051_1 11.03.2023.

    Još malo i tražit će tamo državljanstvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare