To je to što me zanima!

Nakon što su objavljene pjesme s Dore, Hrvatska se našla na dnu eurovizijskih kladionica

Od 37 zemalja koje će se ove godine natjecati na Eurosongu, Hrvatska se nalazi na 33. mjestu s manje od 1% šanse za pobjedu. Iza Hrvatske su samo San Marino, Slovenija, Rumunjska i Albanija
Vidi originalni članak

Počelo je klađenje na pobjednika Eurosonga, iako većina europskih zemalja još nije odabrala ni pjesmu koja će ih predstavljati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ukrajina i ove godine uvjerljivo vodi na kladionicama, a njihov sastav Tvorchi s pjesmom 'Heart of Steel' prema kladionicama ima 16% šanse za pobjedu.

Prošla su dva tjedna otkako su objavljene pjesme koje će se natjecati na Dori, a Hrvatska je sada na samom dnu kladionica. Od 37 zemalja koje će se ove godine natjecati na Eurosongu, Hrvatska se nalazi na 33. mjestu s manje od 1% šanse za pobjedu. Iza Hrvatske su samo San Marino, Slovenija, Rumunjska i Albanija.

S obzirom na to da je do Eurosonga ostalo više od tri i pol mjeseca, stanje na kladionicama se teoretski može uveliko promijeniti. Hrvati su u posljednja dva dana najviše slušali pjesmu Nevera skupine Harmonija Disonance koja je skupila 352 tisuće pregleda. 

'jake muške snage' Duško, Mario i Marko su novi voditelji Dore: 'Još se svađamo koji će koju haljinu odjenuti...'

Hrvatski izbor za pjesmu Eurosonga, Dora, bit će 11. veljače u Opatiji, a HRT je objavio da će je ove godine voditi Duško Ćurlić (55), Mario Battifiaca (52) i Marko Tolja.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Ita-rina 30.01.2023.

    Žiri koji je odabrao pjesme, očito ne želi dobar plasman na Eurosongu. Boli ih briga, keš su pokupili, tko je više dao je i prošao.

  • željko de 30.01.2023.

    Pa kakve su to pjesme??? Nezna se koja je gora. Tko to bira?

  • KusNjega 30.01.2023.

    na dnu je desetljećima

Komentiraj...
Vidi sve komentare