To je to što me zanima!

Nakon što su Seve podržale poznate dame, oglasio se i Igor

Na Facebooku je osvanula grupa 'I ja sam majka' u znak podrške Severini Kojić. Istu grupu na servisu Viber pokrenula je violončelistica Ana Rucner
Vidi originalni članak

Igor Kojić na svojem je Instagram profilu objavio fotografiju supruge Severine Kojić (45) koja pozira sa sinom Aleksandrom (5). U opisu ije naveo citat iz knjige 'Backstage' autora Milana Alavanje Đoleta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- .. Neki ljudi osjećaju kišu, ostali samo pokisnu... - napisao je na kraju teksta Kojić te na taj način podržao suprugu koja trenutno proživljava teške trenutke.

Naime, prema privremenoj mjeri sutkinje Verice Nikić sa zagrebačkog Općinskog građanskog suda od prije mjesec i pol dana, njezin sin Aleksandar tjedan dana živi s majkom, a tjedan s ocem Milanom Popovićem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nadalje prema toj odluci, dječak će jedan tjedan u srpnju, a jedan u kolovozu provesti s pjevačicom, a ostale tjedne u tim mjesecima sa srpskim milijarderom. 

Sutkinja je odlučila da Severina 200 dana na godinu ne može vidjeti sina, a smije ga nazvati samo jednom na dan točno u 20 sati. Zakasni li nekoliko minuta, krši privremenu mjeru. Također, otac majku nije dužan obavještavati gdje im je sin.

Podsjetimo, nedavno je Na Facebooku je osvanula grupa 'I ja sam majka' u znak podrške Severini Kojić (45). Istu grupu na servisu Viber pokrenula je violončelistica Ana Rucner (34), a podršci su se na raznim platformama pridružile i mnoge poznate žene poput Marine Tomašević, Žanamari Perčić, Pamele Ramljak, Ivane Mišerić, Doris Pinčić Rogoznice i Vjekoslave Bach. 

Grupa na 'fejsu' za sada broji preko tisuću članova, a Rucner poziva sve da se uključe te da na profilnu fotografiju stave Severinu ili fotku sa svojim djetetom te da dodaju hashtag #ijasammajka. 

Idi na 24sata

Komentari 229

  • mystery shopper 19.06.2017.

    ja bih htjela cuti objasnjenje zasto majka smije nazvati svoje dijete jednom dnevno u 8 sati? i ne smije ga vidjeti uopce 200 dana godisnje?! ja ne znam kako bih podnijela da ne vidim svoje dijete toliko vremena,to je apsolutno poremeceno. seve,drzi se i bori se,otac ima pravo na svoje dijete,ali otac koji oduzima djetetu majku 200 dana godisnje nije otac koji svom djetetu zeli dobro.

  • Bogs_1 17.06.2017.

    Ovaj lik nije svoj, a presudu će srušiti više instance jer nije u interesu djeteta.

  • vecky 17.06.2017.

    Severina zaboravlja da je dijete ostavila bez oca i uništila nečiju obitelj.Kasno je da glumi sveticu,zaboravlja koliko je provocirala Milana kada je neprestano objavljivala slike djeteta u medijima iako ju je javno molio da prestane sa time.Draga moja sve se vraća,sve se plaća..Milane sretno u borbi za svoje dijete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare