To je to što me zanima!

Nakon Šukera i propalih zaruka s misterom, Kristina je s novim potezom iznenadila mnoge...

Matej mi je stvarno podrška velika, ja sam stvarno sretna što je Matej otvorena uma i nije neki zatucani dečko kojeg doslovno svaka priča smeta, rekla je Katarina pa za 10 dana okončala vezu s Misterom
Vidi originalni članak

Pjevačica i bivša kraljica Hrvatske, Kristina Bralo (28) još do prije dva mjeseca je bila zaručnica, bivšeg Mistera turizma Mateja Cvitanovića (27). Njihov prekid je šokirao Split, a šuškalo se kako je za sve kriv tenisač Borna Ćorić (24).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako se nakon tri mjeseca veze zaručila za drugog, Bralu su i dalje etiketirali kao Šukerovu bivšu.

SPLIT 'BRUJI' O SKANDALU Kristina Bralo prekinula zaruke s misterom turizma, a za sve je 'kriv' naš tenisač Borna Ćorić?

- Matej mi je stvarno podrška velika, ja sam stvarno sretna što je Matej otvorena uma i nije neki zatucani dečko kojeg doslovno svaka priča smeta. Njemu to ne smeta ništa, njemu je naravno bitno da smo mi sretni i da mi planiramo budućnost - rekla je Kristina svojedobno za RTL. Par je 10 dana nakon objave pred kamerama okončao svoju vezu. Svaku radosnu vijest Kristina bih podijelila s 20 tisuća pratitelja na svom Instagram profilu, a brisanje tako uspješnog profila je sve iznenadilo.  Misica je ostavila samo privatan profil koji je zaključan za javnost i na kojem njezine objave prati stotinjak bliskih pratitelja. 

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • be yourself 26.11.2021.

    Mislio sam da Matej ima više para. Za razliku od Davora, Matej je brzo presušio. Davor je Merđu ostavio. Pitanje koliko li je Matej ostavio na ovoj igrački.

  • ludaluda 25.11.2021.

    dakle,šok i nevjerica

  • POMOCNI RADNIK 25.11.2021.

    brisanje profila koji prati 20.000 obozavatelja..ja imam 90 milijuna njih i nitko ne zna za mene..

Komentiraj...
Vidi sve komentare