Show

Komentari 14

Nakon Šukera i propalih zaruka s misterom, Kristina je s novim potezom iznenadila mnoge...

Nakon Šukera i propalih zaruka s misterom, Kristina je s novim potezom iznenadila mnoge...

Matej mi je stvarno podrška velika, ja sam stvarno sretna što je Matej otvorena uma i nije neki zatucani dečko kojeg doslovno svaka priča smeta, rekla je Katarina pa za 10 dana okončala vezu s Misterom

Pjevačica i bivša kraljica Hrvatske, Kristina Bralo (28) još do prije dva mjeseca je bila zaručnica, bivšeg Mistera turizma Mateja Cvitanovića (27). Njihov prekid je šokirao Split, a šuškalo se kako je za sve kriv tenisač Borna Ćorić (24).

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako se nakon tri mjeseca veze zaručila za drugog, Bralu su i dalje etiketirali kao Šukerovu bivšu.

- Matej mi je stvarno podrška velika, ja sam stvarno sretna što je Matej otvorena uma i nije neki zatucani dečko kojeg doslovno svaka priča smeta. Njemu to ne smeta ništa, njemu je naravno bitno da smo mi sretni i da mi planiramo budućnost - rekla je Kristina svojedobno za RTL. Par je 10 dana nakon objave pred kamerama okončao svoju vezu.

Svaku radosnu vijest Kristina bih podijelila s 20 tisuća pratitelja na svom Instagram profilu, a brisanje tako uspješnog profila je sve iznenadilo. 

Misica je ostavila samo privatan profil koji je zaključan za javnost i na kojem njezine objave prati stotinjak bliskih pratitelja. 

 

Najčitaniji članci