To je to što me zanima!

Nakon šuškanja o problemima u braku, Franka i Ćorluka otišli su na večeru kod slavnog kuhara

Franka je objavila video u kojem je popularni Salt Bae impresionirao Vedrana do te mjere da je ostao bez riječi. Samo je promatrao kako Turčin s puno ljubavi i znanja priprema glavno jelo
Vidi originalni članak

Luksuzna večera, pomalo zbunjeni pogledi gostiju i stručna ruka Turčina Nusreta Gökçea, poznatijeg kao Salt Bae. Sve su to sinoć iskusili Vedran Ćorluka (35) i Franka Batelić (29) u sinoćnjem izlasku u restoranu Nusr-Eta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Franka je objavila video u kojem je kuhar impresionirao bivšeg nogometaša do te mjere da je ostao bez riječi. Samo je promatrao kako Turčin s puno ljubavi i znanja priprema glavno jelo.

S njima je na večeri bila i obitelj Kovačić, Mateo i Izabel. Oni su u jednakoj mjeri bili impresionirani, a posebno im se svidjelo kada je kuhar u svom stilu posipao sol po jelu.

Nakon što su nedavno Vedrana 'ulovili' u provodu kako ne nosi prsten na ruci, mnogi su pomislili da par ima problema u braku. Međutim, već dan nakon snimljen je u centru Zagreba na okupljanju hrvatske nogometne reprezentacije.

NAVODNO JU JE OSTAVIO ZBOG FRANKE Sjećate li se Lane? Ovako danas izgleda bivša Vedrana Ćorluke

Na lijevoj ruci je nosio vjenčani prsten, kao i do sad. Također, njegova supruga Franka je isto tada na društvenim mrežama objavila niz fotografija na kojoj, kao i Vedran, nosi prsten.

Podsjećamo, Franka i Čarli su se upoznali 2012. godine na Zrću, a vjenčali su se u Istri nakon šest godina veze. Prošle godine stigla im je i prva prinova, sinčić Viktor.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • obmanjivač 18.10.2021.

    bolje da joj od huljića kupi hitić

  • verna 16.10.2021.

    Kao da je važan prsten,što on dokazuje ili ne..

  • Maestral1990 15.10.2021.

    Turčin će se enormno obogatiti zahvaljujući snobovima. I treba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare