To je to što me zanima!

Nakon svemirskog viteza, Ewan McGregor postaje svoj blizanac

Star Wars glumac Ewan McGregor će tumačiti dva glavna lika u trećoj sezoni FX-ove poprilično popularne TV serije Fargo - braću Emmita i Rayja Stussyja
Vidi originalni članak

Nakon iznimno uspješne druge sezone serije temeljene na kultnom filmu iz 1996. koja je nominirana za čak tri Zlatna globusa, treća sezona kreće s produkcijom kasnije ove godine, a saznajemo kako će vremenski biti puno bliža našoj eri nego prethodne dvije.
Star Wars glumac Ewan McGregor će tumačiti dva glavna lika u trećoj sezoni FX-ove mega popularne TV serije Fargo - braću Emmita i Rayja Stussyja.

Kao Emmit Stussy, McGregor će glumiti 'zgodnog i samostalnog kralja nekretnina i obiteljskog čovjeka' koji predstavlja stereotipnu 'priču o ostvarenju američkog sna'. Njegov mlađi brat Ray pak nije toliko sretan te krivi Emmita za svoj nimalo uspješan život i karijeru socijalnog radnika koji radi s uvjetno puštenim zatvorenicima.

Billy Bob Thorton je prije dvije godine briljirao u glavnoj ulozi prve sezone Farga, dok su Patrick Wilson i Kirsten Dunst ponovili njegove uspjehe tijekom druge sezone popularne serije. Treća sezona je službeno naručena krajem prošle godine kada je voditelj projekta Noah Hawley potvrdio kako će radnja iste biti smještena par godina nakon prve sezone.

Hawley je također najavio kako će treća sezona biti povezana s ranijim pričama no nije izričito priznao da ćemo vidjeti neke omiljene nam starije likove. Ipak, priznao je kako 'potencijala za preklapanje između sezona definitivno ima'.

Više informacija o trećoj sezoni Farga očekujemo tijekom ljeta kada će projekt i službeno krenuti s produkcijom. Na malim ekranima bi pak trebao debitirati sljedeće godine, a baš kao i prethodne dvije, treća sezona će brojati okruglih deset epizoda.

Izvor: adria.ign.com

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Medjed 24.05.2016.

    pa normalno da ce glumit svog blizanca, nece valjda mog

  • Bosna d.o.o.. 23.05.2016.

    Prva sezona vrh, druga bezveze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare