To je to što me zanima!

Nakon svih podmetanja Nina Kraljić obratila se fanovima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hvala svima što nas pratite na društvenim mrežama, na prekrasnim komentarima koje stalno dobivamo, mi to jako cijenimo i podržavajte nas i dalje, kazala je Nina
Vidi originalni članak

Nakon što su se Jacques Houdek i Tony Cetinski prepucavali i podbadali preko društvenih mreža i najljepši glas Hrvatske, Nina Kraljić, obratila se svojim fanovima na Facebooku. 

- Hvala svima što nas pratite na društvenim mrežama, na prekrasnim komentarima koje stalno dobivamo, mi to jako cijenimo i podržavajte nas i dalje - kazala je Nina.

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir čestitala je na službenoj stranici Petir.eu Nini na pobjedi i pozvala ju na stažiranje u trajanju od mjesec dana u njezinom uredu u Bruxellesu. 

- Draga Nina, primi moje čestitke na pobjedi u showu 'The Voice Hrvatska'. Zbog svojih obveza nisam bila u mogućnosti pratiti sve tvoje nastupe, pa i kad si zadnji put nastupala, držala sam govor u kojem sam istaknula da sve najbolje što Hrvatska ima potječe iz ruralnog prostora. Tvoja pobjeda je samo još jedna potvrda tome i dokaz da se ustrajnošću i ljubavlju prema onom što radimo može dospjeti u sam vrh. Kao osoba koja se zalaže da se vrijednim i odgovornim mladim ljudima omogući da dobiju priliku, kao osoba koja potječe iz Sisačko-moslavačke županije i voli Lipovljane, te kao tvoja zastupnica, pozivam te na plaćeno stažiranje u trajanju od mjesec dana u mom uredu u Bruxellesu tijekom sljedeće godine u terminu po tvom izboru. Želim ti puno uspjeha i Božjeg blagoslova na tvom životnom putu i da ostaneš svoja - stoji u poruci od Petir.

Idi na 24sata

Komentari 121

  • nika364 29.04.2015.

    Pustite curu neka uživa u svojih 5 minuta slave, pobijedila je i to je to. A Petirku također pustite neka žena radi ono što voli, nemojmo mješat politiku i glazbu. :)

  • gabriella_1 29.04.2015.

    Cura prekrasno pjeva. Zaslužila je pobjedu..ali..ruku na srce..svi ti mladi ljudi koji su prošli audiciju mogli su pobijediti. Krasni glasovi..tako različiti, a tako predivni. Nekako mi je sve izgubilo smisao kad su pustili da publika odlučuje.

  • Marija Magdalena 💓💓 29.04.2015.

    Evo svi koji su me popljuvali i rekli da pobjeda Nine nije namještena ovaj članak govori sve ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare