To je to što me zanima!

Nakon tragične nesreće na setu javili su se redatelji i slavni glumac: Naša srca su uz Halynu!

Moj najveći strah je taj da će netko tragično stradati na jednom od mojih setova. Molio sam da se to nikada ne dogodi. Moje srce je uz one koji su pogođeni ovom tragedijom, napisao je redatelj James Gunn
Vidi originalni članak

Brojna poznata imena iz svijeta filma javili su se na društvenim mrežama kako bi izrazili tugu nakon što je Hollywood u petak ujutro šokirala vijest o tragičnoj nesreći na snimanju filma 'Rust'. Glumac i koproducent filma Alec Baldwin pucao je iz filmskog pištolja te hitcem ubio snimateljicu Halynu Hutchins (42) i ranio redatelja Joela Souzu (48).

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Apsolutno razarajuće vijesti o snimateljici Halyni Hutchins. Moje srce je uz njezinu obitelj - napisao je na Twitteru američki glumac Elijah Wood

Nedugo nakon, Elijah je na službenom profilu podijelio i objavu filmskog redatelja Adama Egypta Mortimera.

- Sretan sam što sam ju poznavao i imao priliku raditi s njom - napisao je Adam uz objavu u kojoj je nahvalio Halynu Hutchins, a koju je s pratiteljima podijelio prošle godine. 

Među ožalošćenima je i filmski redatelj James Gunn.

- Moj najveći strah je taj da će netko tragično stradati na jednom od mojih setova. Molio sam da se to nikada ne dogodi. Moje srce je uz one koji su pogođeni ovom tragedijom, a posebno uz Halynu Hutchins i njezinu obitelj - piše u njegovoj objavi.

Filmski set u blizini grada Santa Fe u Meksiku je zatvoren, a iz ureda šerifa potvrdili su da je Baldwin pucao iz pištolja. 

- Istraga je i dalje u tijeku - rekli su iz policije, a Baldwin je samovoljno došao na ispitivanje, nakon čega je i otišao. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • UvijekIznova 22.10.2021.

    Dodjes na posao i ubiješ nekoga zbog tudje pogreške. Taj osjećaj nosiš sa sobom do kraja života. Postaneš ubojica ni kriv ni dužan

  • 22.10.2021.

    Kao što sam i rekao na prvom komentaru, da čovjeka očito netko ima na zubu. On je meni vrhunski glumac, i odbijam vjerovati da je ovo napravio namjerno.

  • kikickaaa 22.10.2021.

    Jadan Baldwin, odlican glumac, nadam se da ce se nekako oporaviti od ovoga, prestrasno…

Komentiraj...
Vidi sve komentare