To je to što me zanima!

Nakon tri mjeseca: Poznat je uzrok smrti brata Jonaha Hilla

Feldstein je vodio tvrtku za menadžment naziva Career Artist Management. Dva puta je bio u braku i ima dvoje djece. Jedna od njegovih supruga bila je i kći Clinta Eastwooda
Vidi originalni članak

Brat glumca Jonah Hilla (34) i menadžer benda Maroon 5  iznenada je preminuo krajem prosinca prošle godine u 41. godinu u Los Angelesu. Sada je napokon poznat i uzrok njegove smrti.

Prema nalazima obdukcije, Jordan Feldstein preminuo je prirodnom smrću, a uzrok smrti bilo je začepljenje arterija u plućima te ugrušak u nozi. Imao je 40 godina, a bolovao je od upale pluća, a njegovom lošem zdravstvenom stanju, rekli su iz mrtvozornikova ureda u Los Angelesu, pridonosio je i višak kilograma.

 

Nakon što su se odazvali na njegov poziv, Jordana su djelatnici hitne pomoći pronašli mrtvog u stanu lani, 22. prosinca. 

- Imao je teškoća s disanjem pa je zvao 911. Na žalost, kada su bolničari stigli u njegov dom, već je preminuo uslijed srčanog udara - rekao je glasnogovornik njegove obitelji. 

Feldstein je vodio tvrtku za menadžment naziva Career Artist Management. Bio je dugogodišnji menadžer Marron 5, a frontmen benda Adam Levine (39) bio mu je  prijatelj iz djetinjstva. Isto tako, radio je i s izvođačima kao što su Miguel, Elle King i Robin Thicke.

- Jako sam zahvalan što sam imao prilike surađivati s njim. Bio je prava rijetkost, ono što je obećao, uvijek je ostvario - rekao je pjevač Miguel (32). 

Dva puta je bio u braku i ima dvoje djece  Jedna od njegovih supruga bila je i kći Clinta Eastwooda, Francesca Eastwood (24). Vjenčali su se pijani kada je ona imala 20 godina, a samo tjedan dana nakon 'svadbe', Francesca je tražila poništenje braka. 

Jordan, osim Jonah, imao je i sestru Beanie (24) koja je također glumica. Njihov otac je Richard Feldstein, holivudski poslovni menadžer koji je upravljao financijama najvećih zvijezda poput Madonne i Lennyja Kravitza. Njihova majka Sharon je kostimografkinja i stilistica slavnih. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare