To je to što me zanima!

Nakon Vele i Šapita, Božo Sušec ide u Arenu Sport?

Nakon Željka Vele i Marka Šapita navodno će još jedan HRT-ov sportski novinar raditi u programu Arene Sport. Božo Sušec nije ništa htio potvrditi
Vidi originalni članak

Nakon 41 godine radnog staža, Božo Sušec prije nekoliko mjeseci otišao je u mirovinu s HRT-a. Sportski program nije napustio za stalno već je povremeno honorarno radio za HRT. Televizijski program, koji bi tijekom ljeta trebao doći i u Hrvatsku, emitira se u Crnoj Gori, Srbiji te BiH. Program će emitirati MaxTV, a emisije za Hrvatsku raditi će se u Zagrebu. S Arenom Sport o prelasku već su se dogovorili Željko Vela i Marko Šapit. Željko Vela navodno će postati urednik s plaćom od 25.000 kuna, piše Večernji list. Dok Vela svoje zadnje dane odrađuje u JAR-u gdje prati prijenos Svjetskog nogometnog prvenstva, Božo Sušec vijesti o prelasku u Arenu Sport nije htio potvrditi ni demantirati već je rekao da je njegov angažman u toj kući 'na vrbi svirala'  te da o tome ne želi govoriti ništa dok se ništa službeno ne potpiše.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • deda22 14.06.2010.

    Samo nam fafi još jedan penzioner ,nemamo valjda dosta mladih obrazovanih nezaposlenih ljudi !?

  • lavinia 14.06.2010.

    Muškarci će se zgroziti što jedna \"neupućena\" žena komentira dojam o takvim \"svetinjama\" kao što su sportski prijenosi, ali htjela bih reći da su meni i Marko Šapit i posebno Željko Vela odlični. Željko je uvijek dobro pripremljen, ležeran, daje sugovorniku vremena i prostora da nešto kaže (nije nametljiv, a opet zna diskusiju usmjeriti u pravcu u kojem želi), ne muca i ne izgovara imena stranih sportaša tako beznadno pogrešno kao drugi (a to mi profesori stranih jezika cijenimo:)).

Komentiraj...
Vidi sve komentare