To je to što me zanima!

Naljutili Britance: Nismo mogli piti čaj zbog Clooneyja i Amal

NEZADOVOLJNA Britanka je dva mjeseca unaprijed rezervirala mjesta u hotelu za svoju obitelj, ali prije tjedan dana hotel je otkazao rezervaciju zbog Georgea i Amal
Vidi originalni članak

Za one koji u rujnu nisu mogli doći u Veneciju na vjenčanje, George  (53) i Amal Clooney (36) priredili su još jednu svadbenu svečanost u Velikoj Britaniji. Na tulumu u čast mladencima zabavljali su se i Brad Pitt (50) i Angelina Jolie (39), Meryl Streep (65), Leonardo DiCaprio (39), Ben Affleck (42), Kevin Spacey (55) i Ewan McGregor (43). Kako bi što udobnije smjestili svoje goste Clooneyjevi su navodno zakupili pola hotela Danesfield u Buckinghamshireu, no ostali, anonimni gosti time nisu baš bili zadovoljni. 

Jedna gošća svoje je frustracije izrazila i na stranici TripAdvisor, na kojoj gosti mogu ostavljati recenzije i ocjene hotela i restorana, piše Daily Mail. Naime, ona je dva mjeseca unaprijed rezervirala mjesta za svoju obitelj na popodnevnom čaju u hotelu, ali prije tjedan dana iz Danesfielda su joj javili kako je popodnevni čaj u hotelu otkazan zbog 'ekskluzivnog događaja koji će zauzeti cijeli hotel'. Nezadovoljna žena rekla je kako je to popodne trebala biti posebna prilika za njenu obitelj i da više neće ništa organizirati u tom hotelu. Ljuta je jer joj hotel nije ponudio nikakvu kompenzaciju. Njena kritika u međuvremenu je obrisana sa stranice.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Pametna ovca 27.10.2014.

    Bude vam George poslao kamilice.

  • ante_07 27.10.2014.

    njihov caj euro kosta.. a kluni u hotel ostavio milijune.. ghahahha

  • kung fu panda 27.10.2014.

    ima žena pravo rezervacija je rezervacija

Komentiraj...
Vidi sve komentare