To je to što me zanima!

Naljutio Hrvate: Srpski voditelj komentirao požare u Dalmaciji

Stvarno nije normalno radovati se tuđoj tragediji. Znate li vi koliko su Hrvati bili tužni kada su nas bombardirali, napisao je u ironičnoj poruci i izazvao lavinu komentara
Vidi originalni članak

Ognjen Amidžić (42) objavio je 'tweet' kojim se osvrnuo na požare koji su posljednjih dana 'poharali' dio Dalmacije.

- Stvarno nije normalno radovati se tuđoj tragediji. Znate li vi koliko su Hrvati bili tužni kada su nas bombardirali - napisao je u ironičnoj poruci.

Time je izazvao lavinu komentara. Ljutiti komentatori su ga izvrijeđali, a jedan korisnik Twittera poručio mu je da 'bude zabavljač kao što i je te da se ostavi ovakvih komentara'.

U međuvremenu oglasio se još jednim 'tweetom'.

- Usput glupani, moj status nije politički već realni presjek stanja. Svjedok sam i jednog i drugog što sam napisao tako da vas ne razumijem - napisao je, ali ni komentatori nisu stali s uvredama.

'Siroče, baš mi te žao. Vidi se da si u rupi živio sve te godine' napisao je jedan korisnik, a Amidžić mu je odgovorio 'Jesam, zahvaljujući vama'.

Naime, Blic piše da je Ognjenov otac bio urednik dopisništva RTS-a i da je poginuo u Hrvatskoj. Navodno je ubijen u automobilu na koji je ispaljeno 200 metaka. Voditelj tvrdi kako se i danas ne zna tko je ubojica.

Idi na 24sata

Komentari 311

  • tko nije lud nije normalan 22.07.2017.

    Kaj ti mora biti u glavi da si djetetu daš ime Ognjen????

  • Živjela Sloboda!!! 22.07.2017.

    Sjećam se uživo iz Iloka u kojem voditelj izvještava da se sa svakim bljeskom koji se vidi na nebu, nazdravlja uz čašu šampanjca!

  • rođo101 21.07.2017.

    ovako kada bi neki hrvatski voditelj izjavio za srbe završio bi u zatvoru,al oni u srbiji smiju da nas .............. kako im se digne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare