To je to što me zanima!

Namrštena Katie pokazala je blijedo lice bez trunke šminke

Glumica je snimljena na povratku iz privatne škole u New Yorku u koju je u ranim jutarnjim satima otpratila kćer Suri. Mrštila se noseći u ruci kćerinog medu
Vidi originalni članak

Glumica je u utorak u ranim jutarnjim satima otpratila kćer Suri (7) u školu. Katie Holmes (34) i njezin bivši suprug Tom Cruise (50) djevojčicu su nedavno upisali u ekskluzivnu privatnu školu u New Yorku u kojoj članarina godišnje stoji 40.000 dolara. Katie je snimljena na povratku iz škole u širokom puloveru i trapericama bez trunke šminke na licu. U prvom planu bio je njezin blijedi ten i podočnjaci. U ruci je nosila kćerinog medu, mrštila se i izgledala gotovo neprepoznatljivo.

Crvenim tepihom New York Fashion Weeka Katie je nedavno prošetala u besprijekornom izdanju. Osim što je bila zauzeta svojom novom modnom linijom, zvijezda serije 'Dawson Creek' nedavno je završila sa snimanjem filma 'Mania Days', a iduće godine svjetlo dana ugledat će i njezini novi filmovi 'Miss Meadows' i 'Responsible Adults'. 

Katie se ne odvaja od kolege iz filma: Svakim danom su sve bliži

Idi na 24sata

Komentari 51

  • nathan23 19.09.2013.

    Šta bi trebala biti našminkana 0-24? Lijepa je i bez šminke,a iz toga što je namrštena ćet vi novinari sigurno izvući neku dobru senzaciju za novi članak. Dajte se bavite važnijim stvarima!

  • AnytaKo 19.09.2013.

    ona bez šminke izgleda ljepše neko 50% nasih "celebrity-a" sa full "opremom"

  • Lacuna 19.09.2013.

    Ak' je tol'ko neprepoznatljiva,kak' ste onda znali da je to ona? Ha?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare