To je to što me zanima!

Nandi nekoć lovila Savršenog, a sada dijeli grupne popuste...

Iako joj je najveći san zaplivati u voditeljskim vodama, Uzelac je otvorena i za nove reality ponude. Ipak, postoje neki formati u kojima se nikada ne bi htjela okušati
Vidi originalni članak

Bivša kandidatkinja showa 'Gospodin Savršeni', Nandi Uzelac (29) nedavno je otvorila svoju marketinšku agenciju, a na društvenim mrežama pohvalila se i još jednim poslom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jedan kraći period radim za poznatu firmu. Na funkciji sam copywritera i community managementa, a i urednik sam za mailove - rekla nam je Nandi koja radi za tvrtku koja preko web portala nudi popuste za grupnu kupnju u Hrvatskoj. Uzelac je zbog posla splitsku adresu zamijenila zagrebačkom. S obzirom na to da je godinama radila kao hostesa i organizatorica mnogih događaja, Nandi je stekla prijatelje u mnogo gradova pa joj selidba u Zagreb, kako kaže, nije teško pala. 

- Ovdje imam veliko društvo. Jedino se na klimu nisam navikla. Ipak sam ja Dalmatinka - otkrila nam je Uzelac i dodala kako je nakon showa ostala u kontaktu s Aleksandrom i Mirnom, a na kavu zna otići i s nekoliko cura iz druge sezone među kojima su Anita i Emily. 

Dodala je i kako više nikada ne bi radila kao hostesa u noćnim klubovima, a na pitanje je li joj se u međuvremenu dogodila fatalna ljubav, Nandi je kroz osmijeh na licu odgovorila: 'Još tražim ljubav i svog gospodina savršenog'. 

Iako joj je najveći san zaplivati u voditeljskim vodama, Uzelac je otvorena i za nove reality ponude. Ipak, postoje neki formati u kojima se nikada ne bi htjela okušati. 

- Za show 'Superpar' nemam para. Sudjelovala bih možda u Big Brotheru ili ponovno u Gospodinu Savršenom. No, ne bih išla preko granice. Zadruga i Parovi su mi malo ekstremni - zaključila je Uzelac. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Cirenac 04.12.2019.

    29 godina i mnogo obješene dude.

  • krao_sam_1 04.12.2019.

    Ima bujne grudi.

  • danunedelji 04.12.2019.

    kad bi joj ponudili dobru dnevnicu isla bi gdje god.

Komentiraj...
Vidi sve komentare