To je to što me zanima!

Nandi: 'Zdrava sam, a možda i budem gospođica savršena...'

Svakako sam otvorena za novi reality, ali samo ako se format uklapa u moj karakter, rekla je Uzelac. O sudjelovanju u showu 'Gospodin Savršeni' ima samo riječi hvale
Vidi originalni članak

Party Nandi postala je poslovna Nandi, priča nam s osmijehom Nandi Uzelac (29), bivša kandidatkinja showa “Gospodin Savršeni”.

Atraktivna Splićanka prije ulaska u show radila je kao, može se reći, “profesionalna partijanerica”, ali taj život je sad iza nje.

- Kako me već Amor nije pogodio u emisiji, stekla sam takozvanu platformu koju sam pretvorila u svoju korist - kaže nam.

Naime, Nandi je nedavno pokrenula svoju marketinšku agenciju.

- Na početku sam. Puno je mog truda, manjka sna i novca uloženo. Radim dva posla dok svu birokraciju i potrebna davanja ne podmirim.

A osim što je pokrenula posao, gledatelji su uživali u njenim YouTube emisijama.

- Zaradila sam laskavu titulu ‘life coach’. Moje izjave su dobile mnoge pohvale i pratitelje, nisam imala puno izbora pod pritiskom gomile pitanja kad će me ponovno gledati , čuti, kako sam u interakciji s pratiteljima na Instagramu, dobijem poruke koje traže rješenje problema, pa sam odlučila otvoriti kanal na kojem obradim neku temu. Primam svakakva pitanja, tj. djevojke su s različitim problematikama. Iskreno, često je riječ o zapošljavanju - nastavlja Nandi.

Nakon izlaska iz showa Nandi je doznala da ima tumor, ali uspjela je pobijediti bolest.

- Zdravlje je, hvala Bogu, dobro - kratko je o tome rekla Splićanka.

Od realityja još nije odustala, ako dođe prilika, možda ćemo je opet gledati na malim ekranima.

- Možda postanem prva ‘gospođica Savršena’. Svakako sam otvorena za novi reality, ali samo ako se format uklapa u moj karakter - dodaje Uzelac.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

O sudjelovanju u “Gospodinu Savršenom” ima samo riječi hvale.

- Svojevoljno sam ušla i nikad ne bih promijenila nijedan trenutak niti sam požalila zbog ulaska... Dapače, zahvalna sam Antoniji Blaće što je dovela ‘The Bachelora’ u Hrvatsku te što sam imala priliku biti njegov dio. To je avantura života. S curama se još čujem. A i da nisam bila dio showa, sigurno bih ga gledala na televiziji - kaže za kraj simpatična Nandi.

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica osvanua gola u novinama

Idi na 24sata

Komentari 47

  • fenix1972 26.05.2019.

    bože dragi što je u tim glavicama...savršena u p.m

  • andi_1 26.05.2019.

    Sve te likuse su po medijima s jednim ciljem, novaca bez motike....sirenje nogu bez obzira kome samo da se zivi na visokoj nozi. Zalosno je to , no zasluge idu na dusu i onima koji ih promoviraju !

  • Chosen_one 26.05.2019.

    Možda i jesi zdrava... fizički

Komentiraj...
Vidi sve komentare